Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Solange Knowles en Calvin Klein zijn ‘a match made in heaven’

Solange Knowles, het zusje van Beyoncé, is het gezicht van de nieuwe Calvin Klein-campagne voor de lentecollectie van 2022. Een campagne die barst van de natuurlijke schoonheid en muzikaal talent.

“Voor de lentecollectie 2022 heroverwegen we onze toekomst, onze gemeenschap en de wereld waarin we leven. We brengen onze nieuwste producten onder de aandacht via communities en collectieven. Pure mensen die samenkomen vanuit een authentieke saamhorigheid. Hiermee veroveren ze straten, tuinen en weidse vlaktes. Een campagne die draait om verbinding. Een verbinding verenigd via de stijlen van Calvin Klein”, aldus het modemerk in een statement.

Solange Knowles voor Calvin Klein

Solange Knowles is het jongere zusje van Beyoncé, en tevens actief in de muziek en mode. Haar muziek is iets diepgaander en rustiger dan de R&B die je van haar zus gewend bent. Veel albums maakte ze niet, maar de muziek die ze uitbracht werd alom geprezen. Vooral haar meest recente album A Seat at the Table (2016) kreeg lovende recensies.

Solange Knowles, calvin klein, model
Solange Knowles, calvin klein, model
solange knowles, calvin klein, 2022

De laatste jaren is Solange Knowles vooral actief als model en filmmaakster. Ze deed al eerder campagnes voor Calvin Klein, maar is daarnaast het gezicht nog een aantal merken merken. Andere bekende namen in de nieuwe Calvin Klein-campagne zijn onder anderen Arlo Parks, Burna Boy, Deb Never, Dominic Fike, JENNIE en Vince Staples. De meesten van hen zijn muzikant, een enkeling kunstenaar. De nieuwe collectie voor het voorjaar van 2022 bekijk je hier.

Ander modellenwerk

Zoals gezegd doet Solange Knowles meer dan alleen Calvin Klein. Zo sierde ze onlangs nog de cover van de Amerikaanse Harper’s Bazaar. Een compilatie van haar meest recente werk als model.

Naast Solange Knowles zijn onder anderen Bella Hadid en Kaia Gerber, de dochter van Cindy Crawford, vaste gezichten van Calvin Klein. Hun meest recente campagnes voor met merk bekijk je hier en hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.