Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 16 feb 2022
Leestijd: 6 minuten

Deze 19 vrouwen doen vreemd genoeg mee aan The Bachelor

Ze hebben de looks, het karakter en dragen de mooiste jurken. Toch doen deze prinsessen op televisie mee in de strijd om een romance met StukTV-grappenmaker Thomas van der Vlugt. Dit zijn de vrouwen uit het nieuwe seizoen van The Bachelor.

Aardige jongen hoor, die Thomas van der Vlugt. Komt bescheiden over, heeft humor en ziet er leuk uit. Maar om daar nou met negentien vrouwen voor te gaan strijden. Dit programma voelt toch een beetje gedateerd. Maar goed, de dames hebben zich vrijwillig opgegeven, en dan is het toch wel even leuk om inspectie te doen (lees: een persbericht van Videoland te checken).

De vrouwen in The Bachelor 2022

Feit is dat Thomas van der Vlugt de keuze heeft uit een breed palet aan vrouwen, die hij keurig dames noemt. De meest opvallende deelneemster is de eerste in de rij. Juist, de ex van Giel Beelen.

Romy (27)

romy, bachelor, dames, vrouwen
Foto: Jasper Suyk

Romy werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Indigo (21)

Foto: Jasper Suyk

Deze jonge fashionstudente, hostess Ă©n marketeer Indigo is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam.

Maureen (22)

maureen, vrouwen, dames, bachelor
Foto: Jasper Suyk

Maureen is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar in The Bachelor kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200 procent Maureen.

Faith (22)

Foto: Jasper Suyk

Faith is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

Demi (26)

Foto: Jasper Suyk

Wie openheid zoekt, is bij Demi aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapster misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

Inge (30)

Foto: Jasper Suyk

Inge heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar voor Mexico om net als alle andere vrouwen een gooi naar Thomas’ hart te doen.

Karen (22)

Foto: Jasper Suyk

Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas’ liefde wél op de eerste plaats te zetten?

Frederique (26)

frederique, bachelor, vrouwen, dames
Foto: Jasper Suyk

Als ex-topsportroeier is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan: Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het The Bachelor-avontuur in Mexico.

Linde (24)

Foto: Jasper Suyk

Linde houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

Lysette (25)

Foto: Jasper Suyk

Deze sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven. De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zij?

Merel (26)

merel, dames, vrouwen, the bachelor
Foto: Jasper Suyk

Amsterdamse Merel heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt.

Diandra (27)

diandra, bachelor, vrouwen
Foto: Jasper Suyk

Deze Gooische dame zit vol verrassingen, als we Videoland mogen geloven. Diandra haar hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas in The Bachelor? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden.

Michelle (24)

michelle, vrouwen, bachelor
Foto: Jasper Suyk

Michelle komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen?

Yaël (29)

yael, bachelor, vrouwen
Foto: Jasper Suyk

De Amsterdamse Yaël heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar in The Bachelor?

Daniek (24)

1, daniek, vrouwen, bachelor
Foto: Jasper Suyk

De Hengelose Daniek werkt als styliste en is een excentrieke thrill-seeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait ze haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets mis gaat.

Patricia (23)

patricia, vrouwen, bachelor, videoland
Foto: Jasper Suyk

De Groningse Patricia is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief.

Anna-Noëlle (25)

anna-noelle, vrouwen, bachelor, videoland, dames
Foto: Jasper Suyk

Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent de Amsterdamse Anna-Noëlle geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen in en relaties. Zal Thomas haar muur weten af te breken?

Ascha (28)

anna-noelle

De Haagse Ascha is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas goed kunnen klikken, want naast werk is Ascha graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in Ă©n boven het water te vinden om te (kite)surfen. Zal het avontuur in Mexico haar ook voor de wind gaan?

Isabella (23)

Foto: Jasper Suyk

Isabella is zelfstandig ondernemer. Vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas een kwestie van opposites attract.

De man waar om draait: Thomas van der Vlugt (29)

Foto: Jasper Suyk

Dit is hem dan, de man waarvoor de vrouwen in de rij staan. Thomas van der Vlugt is dj, youtuber, presentator en zanger. Maar het bekendst is hij van StukTV.

Je kunt de vrouwen vanaf vandaag voor het eerst aanschouwen. The Bachelor is vanaf 16 februari 2022 te zien op Videoland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.