Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de dappere ‘nieuwe vriendin’ van Giel Beelen

Of we geïnteresseerd zijn in de vermeende nieuwe vriendin van Giel Beelen? Natuurlijk, want als je naakt awareness vraagt de ziekte ALS, ben je een dappere dame die een heel diepe buiging verdient. Maak kennis met Romy Stuik.

Giel Beelen had dusdanig behoefte aan een nieuwe vriendin, dat hij in 2020 meedeed aan de BN’er-versie van het BNNVARA-programma First Dates. Daar ontmoette hij de 13 jaar jongere Malou Brantjes. De twee hadden het leuk samen, werden een soort van verliefd, maar tot een echt serieuze relatie kwam het niet.

De vermeende nieuwe vriendin van Giel Beelen

Maar de 44-jarige Giel Beelen heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten, en mag zich nu gelukkig prijzen met zijn nieuwe vriendin Romy Stuik. Ze deelde de nieuwe romance hoogstpersoonlijk op Instagram.

romy stuik, nieuwe vriendin, giel beelen, naakt
Romy Stuik deelt trots haar nieuwe liefde (Afbeelding: instagram.com/romystuik)

Romy Stuik is net als Giel Beelen radio-dj. Sinds anderhalf jaar is ze te horen op 247streaming.network, een online radiostation waarover je hier meer leest. Daarnaast is ze freelance model en hostess en werd ze in 2019 first runner up tijdens de Miss Glamour Look International.

Romy Stuik naakt voor het goede doel

Maar zoals gezegd waarderen we de vermeende nieuwe vriendin van Giel Beelen vooral vanwege haar inzet voor het goede doel. Begin dit jaar poseerde ze naakt voor een kalender van Yogi Heroes, waarvan de opbrengst naar de ALS Foundation ging. Ook zet ze zich in voor dierenwelzijn en nog een aantal goede doelen.

“Alles toestaan. Liefde, pijn, opwinding, verdriet, vreugde, eenzaamheid, vrede en woede. Ruimte creëren voor alle emoties. Want door ze los te laten, laten ze jou ook los. Vrijheid is het ultieme doel. Vrijheid van patronen, angst en proberen vast te houden aan wat niet van jou is. Sta het toe. Accepteer het. Laat het los Laat het gaan met liefde”, aldus Romy Stuik bij haar naaktfoto voor het goede doel. Maak hieronder verder kennis met de vermeende nieuwe vriendin van Giel Beelen.

Volg Romy Stuik op Instagram.

Maak in dit artikel kennis met de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, een personal trainer die behoorlijk actief is op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.