Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Plottwist: Zack Snyder’s Justice League komt ook naar Nederland

De kogel is door de kerk. Ondanks het feit dat HBO Max nog niet beschikbaar is in Nederland, komt Zack Snyder’s Justice League ook op 18 maart in Nederland uit.

HBO Max is ons al een tijdje lekker aan het maken met beelden van Zack Snyder’s Justice League. Ja, Justice League hebben we al lang gezien, maar niet de ‘echte’ versie.

Zack Snyder’s Justice League

Tijdens de productie van de superheldenfilm verliet regisseur Zack Snyder namelijk het project. Niet vanwege onenigheid met Warner Bros., zoals vaak het verhaal is, maar omdat zijn dochter uit het leven was gestapt.

Joss Whedon maakte de film niet alleen af, maar gaf er ook een hele andere twist aan. Hij schrapte delen, voegde stukken toe. Sindsdien hebben fans online Snyder gesmeekt om zijn originele visie alsnog te realiseren. Want laten we eerlijk zijn: de film die Whedon afleverde was niet best.

Op 18 maart, binnenkort dus, gaan we ontdekken of Snyder de film kan redden. Dan komt na jaren aan gesmeek, petities en acties alsnog de Snyder Cut van Justice League uit.

Tom Cruise, of niet? Viral TikTokker bewijst dat deepfakes echt te ver gaan

Ook in Nederland!

Klein probleem: de film wordt gelanceerd op HBO Max. Een streamingdienst die wel naar Nederland komt, maar niet op tijd om er Justice League op te streamen.

De afgelopen maanden leek het erop dat Nederlandse fans simpelweg pech hebben. Gelukkig is er nu goed nieuws: vanaf 18 maart is de film ook in Nederland beschikbaar. Niet via HBO Max, maar middels Video on Demand. Oftewel, VOD.

Vraagtekens

Je kunt de film dus aanschaffen via verschillende aanbieders. Het is helaas nog niet bekend welke precies, en ook het prijskaartje is op het moment van schrijven nog een mysterie.

Maar dat we Justice League op 18 maart via Pathé Thuis, Apple TV of een andere aanbieder aan kunnen schaffen, is voor de meest diehard fans al een grote opluchting. Wordt vervolgd!

Nederlandse bioscoop uitgeroepen tot mooiste filmtheater ter wereld

Plottwist: Zack Snyder's Justice League komt ook naar Nederland
🎁 (Afbeelding: Warner Bros.)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.