Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 8 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Snoop Dogg brengt ode aan denim booty als nieuw gezicht G-Star

G-Star RAW heeft in zijn nieuwste wereldwijde campagne niemand minder dan Snoop Dogg aangekondigd als nieuw gezicht. Speciaal voor deze samenwerking maakte Tha Doggfather de videoclip Say It Witcha Booty.

Het Nederlandse denimmekr G-Star RAW is lekker bezig. Vorige maand was er nog de speciale collectie met de Nederlandse tattoo-koning Henk Schiffmacher, nu is een van de meest legendarische rappers van de afgelopen drie decennia gestrikt. Juist Snoop Doggy Dogg aka Tha Doggfather aka Snoop Lion aka Snoopzilla.

Snoop Dogg x G-Star RAW

G-Star kent een lange traditie op het gebied van samenwerkingen met ‘true originals’. Authentieke, unieke talenten en echte masters in hun vakgebied. Snoop Dogg is zo’n levende legende.

snoop dogg, g-star raw, denim booty, nieuw gezicht, rapper
(Afbeelding: G-Star Raw)

Naast wereldberoemde hiphop-artiest is hij al meer dan 30 jaar een van de meest invloedrijke figuren in de entertainmentsector. Hij heeft een enorme schare aan fans over de hele wereld in elke leeftijdsgroep en verrast keer op keer.

Say It Witcha Booty

Zijn uitgesproken stijl en humor komt tot leven in een speciaal gemaakte videoclip, waarin de wereld van Snoop Dogg en die van G-Star samenkomen. Het is een creatieve ode, met een grote knipoog, aan alle denim booty’s . De perfecte G-Star denim komt langs op mannen, vrouwen, eilanden, buxushagen, luchtballonnen en natuurlijk… Doggs!

“Snoop Dogg past bij G-Star. Hij is de beste in zijn klasse, authentiek en uitgesproken. Hij weet zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en brengt werelden op een onverwachte manier bij elkaar. Iconisch en toegankelijk, net als denim”, zegt Gwenda van Vliet, chief marketing officer bij het Nederlandse denimmerk.

Ook Snoop Dogg reageert, en het is zonde om hem te vertalen, anders klopt het niet uit zijn mond. “I’m teaming up with G-Star, because we are both pushing the field, staying ahead, cutting the edge. We are both masters of our craft – leading the game. You know what I’m saying? We look ahead“, aldus de rapper.

Lees en bekijk hier meer over de nieuwe campagne.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.