Stijn Kuster
Stijn Kuster Hebbedingen 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Dik pak sneeuw op komst: 5 onmisbare en betaalbare gadgets

Er is een dik pak sneeuw voorspeld in Nederland. Vijf onmisbare en betaalbare gadgets voor de komende dagen.

Er is dit jaar al vaker sneeuw voorspeld in Nederland, maar dat bleef bij natte plakzooi. Nu weten weerexperts het zeker: het gaat los dit weekend.

Onmisbare gadgets voor in de sneeuw

Hoewel we niet vaak de deur uit hoeven in deze lockdown, moeten er toch boodschappen gedaan worden. Om droge voeten te houden is het wel zo fijn om over een pad te lopen waar geen sneeuw ligt. En koude handen wil niemand. Deze gadgets helpen je door het strenge winterweer.

1.Touchscreen-handschoenen

gadgets, sneeuw, sneeuwmachine, handschoenen, touchscreen
(Afbeelding: Pexels)

Of je nu zout aan het strooien of sneeuw aan het schuiven bent, koude handen liggen op de loer. Er zijn veel verschillende handschoenen, maar in deze technologische tijd wil je natuurlijk ook foto’s van de sneeuwpret delen. Deze touchscreen-handschoenen koop je al voor 6,95 euro.

2. Obos sneeuwschep (beste idee van Nederland)

Je kunt het pad met een normale sneeuwschuiver schoonmaken, maar het kan ook met een zogeheten ‘Obos’. Deze sneeuwschuiver belooft niet achter oneffenheden in het pad te blijven steken. In 2014 werd de sneeuwschep uitgeroepen tot het beste idee van Nederland. Zeven jaar later nog steeds nog steeds te koop.

3.Handstrooier tegen sneeuw en ijs

zoustrooier, gadgets, sneeuw, nederland
(Afbeelding: Bol)

Eenmaal je pad aangeveegd? Dan kan het behoorlijk glad worden. Deze zoutstrooier biedt uitkomst. Je vult de gadget, draait aan de hendel en strooien maar. Deze strooier is ook in de zomer te gebruiken wanneer je zaadjes wilt poten. Prijs: 35 euro.

4. Sneeuwmachine

gadgets, sneeuw, sneeuwmachine
(Afbeelding: Bol) (Afbeelding: Beamz Lightning)

Mochten de voorspelingen toch weer niet uitkomen, dan bestaan er ook gadgets om de natuur een handje te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld ook gewoon je eigen sneeuw maken. Koop een tankje sneeuwvloeistof en deze sneeuwmachine en ‘let it snow’! De verkoopprijs valt mee.

5. 4K Ultra HD smart TV (kan niet tegen sneeuw)

Ben jij wars van sneeuw? Blijf dan lekker binnen zitten. Tijd om dat lijstje met Netflix-series af te vinken. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe televisie voor weinig geld: deze 49 inch 4K smart TV koop je voor slechts 399 euro (!).

sneeuw, gadgets, nederland, 4k smart tv lidl
(Afbeelding: Toshiba)

🚘 Over gadgets gesproken. Check ook deze replica van de Aston Martin DB5 Goldfinger!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.