Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 1000 ‘metallic zilver’

De New Balance 1000, een van de meest opwindende nieuw uitgebrachte modellen van 2024, is er nu in het metallic zilver. Het equivalent van de Nike Air Max 97 roepen we derhalve uit tot sneakers van de dag.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de sneakerfreak met een hang naar Y2K.

New Balance 1000 ‘metallic zilver’

De New Balance 1000 is een klassieker die uitkwam rond de millenniumwisseling. Het model werd uitgebracht in 1999 en belichaamde de gedurfde, futuristische styling van die tijd met een gestroomlijnd, maar complex gedetailleerd design. De sneakers lijken te zijn geïnspireerd op de Nike Air Max 97.

(Afbeelding: New Balance)
new balance 1000 metalic silver nieuwe sneakers
(Afbeelding: New Balance)

Er is een aantal nieuwe kleurcombinaties uitgekomen deze week, waaronder deze volledige metallic zilveren editie. Veel meer Y2K ga je het niet vinden. Deze editie van de New Balance 1000 is nu te koop voor 190 euro.

Sneakers van gisteren: Adidas Yeezy met korting

Vind je 190 euro toch wat te gortig voor een zilverkleurig paar schoenen? En ben je eigenlijk op zoek naar een heel ander model? Weet dat Adidas nu 50 procent korting geeft op alle Yeezy-sneakers. En ook de trail-sneakers 610v1 van New Balance koop je nu met dikke korting.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.