Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 10 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Yeezy voor de helft van de prijs

Wat je ook van Kanye West vindt, zijn sneakers zijn nog altijd ongekend populair. Nu is er een ware run gaande, want Adidas geeft 50% korting op de overgebleven modellen. Vooral de Yeezy 450 Adults is nog in veel maten beschikbaar.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag is het feest voor de Yeezy-fan. Adidas geeft dikke korting, maar we vertellen je vast dat je er snel bij moet zijn.

Adidas Yeezy 450 en meer sneakers met korting

We beginnen met de Adidas Yeezy 450, omdat die nog in verschillende kleuren in veel maten beschikbaar is. Je houdt van deze atypische sneakers of je vindt ze maar vreemd. Feit is dat ze heerlijk zitten en nu zijn afgeprijsd van 220 naar 110 euro. Dat is inderdaad 50 procent korting.

adidas yeezy 450 adults met 50 procent korting nieuwe sneakers
(Afbeelding: Adidas)
adidas yeezy 450 adults met 50 procent korting nieuwe sneakers grijs
(Afbeelding: Adidas)

Maar er zijn meer Adidas Yeezy-sneakers waarop je nu 50 procent korting krijgt. Zo koop je nu onder meer de Boost 380 Adults, YZY 350 V2 Compact, YZY 700 MNVN en Boost 380 voor de helft van de prijs. Bij deze modellen is het wel echt goed zoeken naar jouw maat, maar misschien vind je nog een verdwaalde kleurcombinatie. Check de outlet.

Sneakers van gisteren: Nike Court Vision Low ‘Panda’

Vind je Adidas Yeezy een gepasseerd station? Kunnen we best begrijpen. Check dan de sneakers die we gisteren uitlichtten: Nike Court Vision Low ‘Panda’. Zonder korting nog altijd goedkoper dan de afgeprijsde YZY-schoenen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.