Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 9 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Court Vision Low ‘Panda’

Mede dankzij de dochter van Jay-Z en Beyoncé is de Nike Dunk Low ‘Panda’ al tijden een hype. De zwart-witte editie is meestal uitverkocht, maar deze nieuwe Court Vision Low-sneakers vormen een betaalbaar alternatief.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de sneakerfreak die lekker gaat op de Panda-hype, maar daar niet al te veel geld en moeite aan wil besteden.

Nike Court Vision Low ‘Panda’

Net als de Dunk Low is de Nike Court Vision Low een schoen die zijn oorsprong vindt in het basketbal van de jaren 80. De uitstraling van de sneakers is behouden dankzij fris synthetisch leer en gestikte overlays. De zachte kraag zorgt voor een strakkere en comfortabelere pasvorm dan het origineel.

Nike Court Vision Low 'Panda' nieuwe sneakers betaalbaar
(Afbeelding: Nike)

Maar het gaat hier vooral om de kleuren, zwart en wit. Binnen de sneakercultuur is de Panda-kleurstelling van lage Nike-sneakers uitgegroeid tot iets iconisch. Het verschil tussen de Dunk Low en Court Vision Low is dat bij het eerstgenoemde model de swoosh zwart is en bij dit model is het logo juist wit. Nu te koop voor 79,99 euro en dat is echt een goede prijs voor zoveel stijl.

Top 5 sneakers van vorige week

Iedere werkdag tippen we een paar sneakers, die we in het weekend dan op een hoop gooien. Check de top 5 schoenen van week 27 in 2024, met onder meer serieuze korting op New Balance en Vans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.