Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 2 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Asics GEL-NYC in stijlvolle kleuren

Altijd die grijze, witte, beige of zwarte sneakers ben je vast ook wel eens klaar mee. De nieuwe Asics GEL-NYC is wat dat betreft een verademing.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar schoenen waarmee je een modestatement maakt zonder dat je daarmee direct té veel opvalt.

Asics GEL-NYC in nieuwe kleuren

‘Geïnspireerd door New York, gemaakt voor de hele wereld’, zo prijst Asics deze sneakers aan. De GEL-NYC is een combinatie van vroegere en moderne prestatiegerichte hardloopstijlen van het Japanse merk. Verkrijgbaar in de onderstaande twee nieuwe kleuren, waarvan de paarse editie (in onnodig gecompliceerde bewoordingen Cement Grey/Ash Rock genoemd) onze persoonlijke favoriet is.

De constructie van het bovenwerk verwijst naar de GEL-NIMBUS 3 uit begin jaren 2000 en combineert deze met verschillende versieringen van de MC-PLUS V. De technische specificaties van de GEL-CUMULUS 16 worden dan weer gecombineerd met retro-invloeden van het bovenwerk. Lang verhaal kort: de Asics GEL-NYC is een stijlvol en comfortabel paar sneakers met een originele look. Nu te koop voor 160 euro.

Top 5 sneakers van vorige week

Check ook de top 5 schoenen van vorige week, inclusief een gratis paar New Balance 1906-sneakers waar je nog steeds kans op maakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.