Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Uncategorized 12 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Zo lang moet je het volhouden tussen de lakens om een vrouw gelukkig te maken

Of je goed presteert in de slaapkamer is afhankelijk van veel elementen. Als je een echte meester van de ondeugende kunsten wil worden, zul je alle facetten tot in de puntjes moeten beheren. Dat vergt jaren studie en vooral heel veel praktijk ervaring. In deze zoektocht naar alle geheimen die zich tussen de lakens afspelen, helpen wij je graag op weg. Om te beginnen met hoe lang de daad in haar ogen zou moeten duren.

Het grote voordeel van tijd is dat je het kunt meten. Natuurlijk heeft iedere vrouw een voorkeur voor hoe lang een worsteling tussen de lakens zou moeten duren. De één heeft aan tien minuutjes genoeg en de ander verwacht dat jij minimaal drie kwartier de beest in jezelf loslaat. Gelukkig is er nog zoiets als een gemiddelde. Houd deze in je achterhoofd wanneer je in actie moeten komen, dan zit je bijna altijd goed.

We willen wel…

Om te ontdekken hoe lang een dampende avond zou moeten duren, heeft de website Saucy Dates deze vraag gesteld aan 3.836 mannen en vrouwen. De vragenlijst was kort en simpel. Het enige wat ze wilden weten is: hoe lang duurde de laatste keer dat je seks had en hoe lang zou je eigenlijk willen dat het duurt? Dit is overigens wel exclusief de tijd die je kwijt bent aan voorspel.

De belangrijkste conclusie is dat we het niet alleen minder lang volhouden dan onze bedpartners zouden willen, maar ook dan we het zelf zouden vol willen houden. In een ideale wereld duurt het bedrijven van de liefde volgens vrouwen 25 minuten en 51 seconden. Mannen nemen genoegen met acht seconden minder. Helaas schieten we beide gevallen flink te kort.

How long does sex last
Infographic courtesy of Saucydates.com

…Maar halen het vaak niet

Afhankelijk van waar je vandaan komt en hoe oud je bent, houden mannen het tussen de 13 en 17 minuten vol. Ongeveer tien minuten minder dan we zouden willen. Hoe lang we het volhouden is vooral afhankelijk van onze leeftijd. Wanneer we beginnen, willen we ons kruit nog wel eens te snel verschieten, maar naarmate we ouder worden komen we steeds dichterbij het streven.

Toch zitten we er nog vaak akelig ver vanaf, maar dat hoeft geen ramp te zijn. Dit gemiddelde is leuk, maar uiteindelijk geldt alleen wat jij en de dame met wie je de lakens deelt vindt. Durf dit met elkaar te bespreken en ga, als dat nodig is, samen op zoek naar manieren om jullie plezier te verlengen. En vergeet niet: kennis is macht! Dus duik in ons archief en je zult vele artikelen, zoals deze, vinden die jouw seksleven kunnen verbeteren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.