Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Sapph strikt Sylvana IJsselmuiden voor Valentijnsdag

Op een of andere manier hoort lingerie bij Valentijnsdag. Sylvana IJsselmuiden – je weet wel, van Dumpert en Expeditie Robinson – laat nog maar eens zien dat dit een traditie is die moet blijven.

Een beetje man verwent zijn vriendin met een leuk setje lingerie. Zij wordt er blij van, hij plukt er de vruchten van. Een klassiek win-win-cadeau.

Sapph lingerie tijdens Valentijnsdag

Mocht je Valentijnsdag vergeten zijn, dan ben je nog nog niet te laat. Sylvana IJsselmuiden deelt namelijk op de valreep nog wat lingerie uit.

“Win-actie. Lieve mannen en vrouwen, even een tip van Syl: iedere vrouw of man die zegt: “ik doe NIET aan Valentijn”, doet dat dus stiekem wel (en anders kadootjes krijgen is altijd leuk toch! ). Anyway verwen je geliefde en zet hem/haar even in het zonnetje! Want een beetje waardering verdient iedereen”, schrijft Sylvana op Instagram. “En om jullie een beetje te helpen, geef ik een aantal van deze prachtige lingerie-setjes weg!”

Natuurlijk is er ook nog een commerciële boodschap tijdens Valentijnsdag, die we volledig op de koop toenemen. “Het fijne van Sapph lingerie vind ik dat het en onwijs fijn zit, voor ieder postuur. Sexy maar toch casual. Ik weet zeker dat jij jouw geliefde er blij mee maakt.”

Sylvana IJsselmuiden voor FHM

De no-nonsense presentatrice is geen onbekende met shoots in lingerie. In 2020 werd ze verkozen als winnares van de FHM500. Daarmee was ze onder anderen Romee Strijd, Yolanthe Cabau, Katja Schuurman, Romy Monteiro en Doutzen Kroes de baas. Geen misselijk rijtje, dan ben je simpelweg een hele grote. En ja, daar hoorde natuurlijk ook een fotoshoot bij. De volledige shoot, met bijbehorend interview, bekijk je hier.

Dumpert Sylvana sexy foto's
(Afbeelding: FHM)
sylvana, onlyfans
(Afbeelding: FHM)
fhm kalender 2021, sylvana, expeditie robinson
(Afbeelding: FHM)

In 2018 spatte Sylvana IJsselmuiden ook al van het scherm in lingerie, tevens voor FHM. Die fotoshoot bekijk je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.