Maarten Verkoren
Maarten Verkoren Reizen 19 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Check deze waanzinnige rooftop-bar als je op Ibiza vakantie viert

Tijdens ons verblijf op Ibiza ontdekten we een nieuwe rooftop-bar, die we je gerust durven aan te bevelen. Welkom op het dak van Nobu Hotel Ibiza Bay.

De nieuwe bar van Nobu Hotel Ibiza Bay heeft alles om de nieuwe hotspot te worden voor de kenners en liefhebbers van het eiland. Deze rooftop-bar biedt hotelgasten, de lokale bevolking en bezoekers van het eiland een exclusieve, ingetogen ruimte om de nacht op Ibiza te beginnen. Hier vinden de sundowners een onbekommerd uitzicht over de geliefde Talamanca-baai en ook de versterkte oude stad Dalt Vila, waardoor het een van de beste plaatsen op Ibiza is om de zonsondergang te bekijken.

Rooftop-bar van Nobu Hotel Ibiza Bay net geopend

De gloednieuwe bar op het dak (gelanceerd in augustus) zal open zijn van 20.00 uur tot middernacht op vrijdag- en zaterdagavond. Gasten kunnen er speciale handgemaakte cocktails en een indrukwekkende wijnselectie ontdekken. De drankjes worden geserveerd naast een selectie van barsnacks.

De nieuwe bar op het dak wordt gelanceerd naast de niet te missen eetgelegenheden van het hotel, waaronder BiBo van de met een Michelinster bekroonde Dani Garcia en het kenmerkende Nobu Restaurant en de binnenkort te openen Nobu Lounge – de relaxte drinkbestemming van Ibiza voor de late avond.

Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 
Nobu Lounge is de relaxte drinkbestemming van het eiland voor de late avond Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 

Ook nieuw in 2022 zijn de Rooftop Summer Series van het hotel, die de ultieme balans bieden tussen wellness en hedonisme. De zorgvuldig samengestelde reeks evenementen omvat speciale meditatie-avonden met elektronische muziek. Het programma is gepland dat de meditaties samenvallen met de volle maan, die je vanaf Nobu’s dak natuurlijk in al zijn glorie kan zien schijnen. De meditaties worden geconstrueerd in samenwerking met de meesters in actieve meditatie – SUCO [The Sunshine Collective].

The Alchemy Journey

Naast deze meditaties staan er female-empowerment-avonden op het programma die de rol van vrouwen in de kunst verkennen. Een andere noviteit is The Alchemy Journey, waar je wordt begeleid op een pad van zelfontdekking door middel van ademwerk (breathwork), elektronische muziek en Alchemy Crystal Singing bowls. Ik denk meteen: Wim Hof-ademhalingsoefeningen met muziek én klankschalen. Heerlijk!

Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 
de ultieme balans tussen wellness en hedonisme Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 

Pluspunten voor Nobu dat ze het voortouw nemen met een programma waarmee je jezelf eens goed kan rebooten en opladen. “We zijn enorm blij dat de patronen van de laatste jaren doorbroken zijn; het nachtleven is terug! Dat betekent dat de rol van Nobu ietwat veranderd is, of beter gezegd, Nobu keert terug naar haar vertrouwde rol. De gasten zoeken nu een groter deel van hun entertainment elders, bijvoorbeeld bij de toonaangevende nachtclubs waar Ibiza zo beroemd om is. Maar daarvoor én daarna hebben wij meer dan ooit te bieden aan onze gasten”, zegt Edwin Kramer, de (Nederlandse) General Manager van Nobu Hotel Ibiza Bay, tegen Manners.

“Ook zien we meer en meer locals en andere bezoekers die ons bezoeken vanwege onze restaurants, bars, relaxte sfeer, voorzieningen en ons programma met evenementen en excursies. De Rooftop Summer Series gaan daar nog extra aan bijdragen”, vervolgt hij.

Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 
Een schitterend uitzicht op de zonsondergang over de geliefde Talamanca-baai Deze rooftop bar biedt de ultieme combinatie van cocktails, zonsondergang en wellness. 

De rooftop-bar is toegankelijk voor alle hotelgasten en lokale gasten. Voor meer informatie over Nobu Hotel Ibiza Bay bezoek je de website.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.