Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 16 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De rode loper-looks van Cannes 2021: Depay tussen de Hollywood-sterren

Het Filmfestival van Cannes 2021 zit er bijna op. Tijd om in onze beeldbanken te duiken voor de beste en meest sexy rode loper-looks. Tot onze verbazing zagen we ook Memphis Depay rondlopen tussen de Hollywood-sterren.

Er wordt onzes inziens veel te negatief gedaan over Memphis Depay. Twintig goede wedstrijden op rij en men klapt voorzichtig, twee slechte wedstrijden en heel Nederland valt over hem heen. Doen we niet aan mee. Ondanks zijn pak, dat buiten ons smaakspectrum valt, gooien we hem in deze illustere verzameling aan rode loper-looks.

Filmfestival Cannes 2021

Er waren heel wat rode lopers tijdens het Filmfestival Cannes 2021, maar de meest verrassende werd gisteravond uitgerold. Voor de film France pakten acteurs, voetballers, voetbalvrouwen en andere beroemdheden behoorlijk uit. Ze stoften hun beste pakken en jurken af, om niet te verbleken tussen al die andere sexy looks. Naast Memphis Depay stalen onder anderen Stella Maxwell, James Turlington en Maylin Aguirre de show. En net als vorig jaar was ook de vrouw van Cristiano Ronaldo van de partij. Een compilatie van de avond. Meer rode loper-foto’s rond deze voorstelling bekijk je hier.

Stella Maxwell

Georgina Rodriguez (vrouw van Cristiano Ronaldo)

Memphis Depay

memphis depay, filmfestival cannes 2021, rode loper, looks
AFP (Afbeelding: AFP)

Kimberly Garner

kimberly garner, meest sexy looks, rode loper, france
ANP

Sophia Resing

France Premiere - 74th Cannes Film Festival
EPA
sofia resing
ANP

James Turlington

James Turlington, meest sexy looks, rode loper, france
AFP

Huang Miyi

Huang Miyi
ANP

Eerder rode loper-looks tijdens het Filmfestival Cannes 2021, inclusief Candice Swanepoel en Bella Hadid, bekijk je hier.

Victoria Bonya

Clara De Pin

Clara De Pin
AFP

Hana Cross

Hana Cross
EPA

Benjamin Biolay

Benjamin Biolay
EPA

Maylin Aguirre

Maylin Aguirre
EPA

De meest sexy rode loper-looks van deze eeuw

Voor de aftrap van het Filmfestival Cannes 2021 trapten we af met de meest sexy rode loper-looks van deze eeuw. Bella Hadid is wat dat betreft de absolute koningin van het prestigieuze festival. Doutzen Kroes was ook een graag geziene gast. Lees en bekijk hier meer.

Check ook deze zeven looks van Memphis Depay die we wél blind overnemen. Datzelfde geldt overigens voor zijn wagenpark.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.