Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 26 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Rihanna is terug van weggeweest, inclusief een collectie voor mannen

Rihanna is, twee kinderen verder, terug van weggeweest in de lingerie van haar eigen merk Savage x Fenty. En de valentijnscampagne is er traditiegetrouw eentje om in te lijsten. Er is nu overigens ook ondergoed voor mannen te koop.

Hier op de redactie is Rihanna al jarenlang een van onze muzes. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn. En dan ook echt voor iedereen. Dat is de basis van het merk”, zei ze tijdens de lancering van haar merk. “Met Savage x Fenty wil ik grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.” Een vrouw naar ons hart.

Rihanna terug in lingerie Savage x Fenty

Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder. Rihanna is moeder van twee kinderen en derhalve een nog grotere powervrouw dan ze al was. Aan sexiness heeft ze niets ingeboet, integendeel zelfs. In de nieuwe campagne ‘Savage Confessions’ toont ze haar goddelijke curves en dat roept om maar één ding: deze lingerie wil jij je vriendin cadeau geven tijdens Valentijnsdag.

Los van haar foto’s en video’s in de lingerie van Savage x Fenty, beantwoordt ze in de nieuwe campagne voor Valentijnsdag 2024 ook de meest intieme vragen. Bedgeheimen, favoriete setjes, dat soort toestanden. De collectie, die voor Valentijnsdag 2024 wordt gelanceerd, is nu online en in de winkels verkrijgbaar.

Ook voor mannen

De campagne introduceert de nieuwe See Thru U- en Ruffle Luv-lingerie voor vrouwen en voor mannen, de nieuwe Luv Language-collectie met satijnen boxers, slaapkleding en meer.

Valentijnsdag en lingerie

Het is voor Rihanna niet de eerste goddelijke campagne in lingerie voor Valentijnsdag. Bekijk hier bijvoorbeeld de Savage x Fenty campagne van 2021. Ook andere lingeriemerken pakken volledig uit. Logisch natuurlijk, want een satijnen setje is het ultieme Valentijnscadeau. Na deze Victoria’s Secret-campagne met Barbara Palvin ben je daar nog meer van overtuigd.

Terug naar Rihanna. De lingerie van Savage x Fenty en haar beautylijn Fenty Beauty leggen haar geen windeieren. Lees hier hoe de Barbadiaans-Amerikaanse zangeres miljardair is geworden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.