Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 26 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: HOKA Tor Summit in beige en zwart

De sneakers van de dag op deze zonnige 26 januari 2024 zijn ook ideale wandelschoenen. Maak kennis met de HOKA Tor Summit.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Vandaag een paar HOKA Tor Summit, voor de wandelaar die ook stijl een beetje belangrijk vindt.

HOKA Tor Summit

De Tor Summit van Hoka heeft een op de Alpen geïnspireerde vorm als eerbetoon aan klassieke wandelschoenen. De sneakers beschikken uiteraard over HOKA’s kenmerkende demping en zijn opnieuw vormgegeven met luxe nubuckleer, een rubberen spatdeel, zigzagstiksels en metalen oogjes. Het resultaat? Een echte trailschoen met urban ontwerpaccenten.

De sneakers en wandelschoenen ineen zijn vandaag in de verkoop gegaan en het zijn hardlopers, in figuurlijke zin. Je koopt ze nu in het beige en zwart voor 210 euro. Klinkt veel, maar gezien de kwaliteit en toepasbaarheid voor zowel straat als trail, is dat niet zo’n gekke prijs.

Meer stijlvolle wandelschoenen als sneakers

Check ook deze top 5 stijlvolle wandelschoenen die je tevens als sneakers draagt, waaronder een eerder model van Hoka. En iets recenter: deze collabs van New Balance en Asics mogen er ook zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.