Redactie
Redactie Human Interest 31 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

9 redenen waarom vrouwen geen anale seks willen

Een gesprek bij de koffiemachine is het niet echt, maar hé: waarom zou het een taboe zijn om over anale seks te spreken? Veel mannen hebben immers wel de behoefte, maar tot spijt van velen is het antwoord vaak ‘nee’. Hieronder lees je waarom.

De redenen zijn verzameld door de redacteuren van Shy Magazine, die het internet zijn afgespeurd om de opinie van vrouwen vast te leggen. Overigens zijn er ook genoeg vrouwen die er niet vies van zijn, zoals je kunt lezen in dit artikel.

1. Het doet pijn

De meest voor de hand liggende reden, want makkelijk gaat het lang niet altijd. Rationeel gezien is anale seks niet zoals Moeder Natuur het bedacht heeft, dus het vergt wat uitdaging. Maar goed, wie heeft er ooit plezier gemaakt op basis van ratio? Soms moet je het avontuur opzoeken en daar is oefening plus voorbereiding voor nodig. Hoe je jouw vrouw toch zo ver kunt krijgen, lees je aan de onderkant van dit artikel.

2. Het is een homoseksueel verlangen

Complete onzin voor de meeste mannen, maar volgens Shy Magazine zijn er veel vrouwen die er wel zo over denken.

3. Waarom daar?

Er zijn vrouwen die zich simpelweg afvragen waarom je dat gat wil gebruiken, als er ook een ingang beschikbaar is die er daadwerkelijk voor is ontworpen.

4 Het is vies

Ontlasting is niet per se iets waar veel mensen gek op zijn, en laat nou precies dat hetgeen zijn wat uit de anus komt. Om daar je vleesstok in te laten verdwijnen, vinden veel vrouwen een goor idee. Gelukkig zijn daar anale douches voor uitgevonden, dus niet zo zeuren vrouwen. Grapje, natuurlijk. Niks moet, maar we waarderen de inzet wel.

5. Het is zinloos

Er zijn simpelweg geen zenuwverzamelplekken te vinden, zoals de clitoris of G-spot. Vrouwen moeten het dus hebben van de kick en het genot door penetratie.

6. Ze bewaren het voor een speciale dag

Als je geluk heb, mag je een keer tijdens Kerstmis en op je verjaardag. Zo blijft het wel speciaal. En heeft de vrouw in kwestie een goede reden om je te weigeren. ‘Alleen met Kerstmis schatje’.

7. Hij is te groot

Nederlandse mannen behoren wereldwijd gezien tot de groep met de grootste genotsstaven. Zijn we zelf heel trots op natuurlijk, maar tijdens anale seks is het minder handig. Glijmiddel helpt.

8. Bloed tijdens anale seks

Ieuw, smerig! Jup, de boel kan scheuren en dat betekent rode lakens. Wordt niemand blij van en vrouwen al helemaal niet. De angst voor bloedingen is voor velen een reden om het niet te doen.

9. Het kan gezondheidsproblemen veroorzaken

Een logische angst, maar onnodig – zo schets dit artikel op basis van onderzoeken. Ook is er geen bewijs dat de anus zijn werkt niet meer doet, nadat een persoon anale seks heeft gehad. Zolang vuisten uit beeld blijven, en HotKinkyJo niet je idool is (Google search in 3..2…1…) is er weinig aan de hand. Let wel: dit geldt niet voor soa’s, uiteraard.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.