Felix Decavel
Felix Decavel Human Interest 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

RIP Coolio: beroemdheden reageren op dood Gangsta’s Paradise-rapper

Hij heeft het aardse paradijs ingeruild voor dat van de gangsters. De legendarische Amerikaanse rapper en producer werd levensloos op de badkamervloer teruggevonden na een hartstilstand. Intussen sijpelen de eerste reacties uit de celebrity-wereld op de dood van Coolio naar buiten. Van Ice Cube tot Michelle Pfeiffer.

Coolio, wiens echte naam Artis Leon Ivey Jr. was, stierf gisteren op de prille leeftijd van 59. De onverwachte dood van de artiest lokt heel wat emoties naar boven uit de muziekwereld en ver daarbuiten. Maar eerst nog een keer luisteren.

De reacties op de dood van Coolio

Laten we starten met de reactie van Michelle Pfeiffer, de actrice die hierboven de hoofdrol speelt in de muziekvideo van Gangsta’s Paradise.

“Mijn hart is gebroken na het vernemen van het overlijden van de talentvolle artiest Coolio”, zegt ze op haar Instagram. Coolio verzorgde met de populaire plaat ook de soundtrack van Pfeiffer’s hitfilm Dangerous Minds. Ik herinner hem als niets minder dan gracieus. 30 jaar later krijg ik nog altijd rillingen wanneer ik het liedje hoor”, klinkt het verder.

Ook Snoop Dogg heeft gereageerd op het overlijden van Coolio met een foto van de twee raplegendes samen.

Een andere raplegende, Ice Cube, is vol lof over de werkethiek die hij had. “Dit is droevig nieuws. Ik was op de eerste rij getuige van zijn weg naar de top van de muziekindustrie”, klinkt het in zijn reactie op de dood van Coolio.

Volgens de reactie van MC Hammer op de dood van Coolio was hij “een van de aardigste kerels” die hij ooit gekend heeft.

LL Cool J betuigt zijn respect aan de overleden rapper Coolio met deze reactie.

En ook deze gigolo herken je vast nog wel: Rob Schneider.

De Amerikaanse rapper en acteur Ice T kan het bijna niet geloven dat hij overleden is. Zijn reactie op de dood van Coolio.

Martin Lawrence condoleert de familie van Coolio.

En Lebron James laat in een Instagram story weten dat Coolio nu echt in Gangsta’s Paradise is.

Voetballer Ashley Young herinnert zijn kindertijd.

Krantenkoppen van de Queen

Hopelijk ben je door het lezen van de reacties op de dood van Coolio niet te triest. In dat geval raden we je aan de krantenkoppen nog eens te bekijken na de dood van Queen Elizabeth II.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.