Dennis Mons
Dennis Mons Films & Series 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Legendarisch Pulp Fiction-duo tekent na 27 jaar voor nieuwe film

Uma Thurman en Samuel L. Jackson gaan samen weer in een nieuwe film spelen, 27 jaar na de fantastische film Pulp Fiction. De twee waren sowieso al te zien tijdens de Oscars 2022 (met John Travolta), waar Jackson een Honorary Oscar kreeg. Nu volgt een opwachting in The Kill Room.

The Hollywood Reporter meldt dat Uma Thurman en Samuel L. Jackson hebben getekend om de hoofdrollen te spelen in de film The Kill Room die gebaseerd is op een comic. Het gaat om een misdaadthriller met een duister kantje. De film wordt geschreven door Jonathan Jacobson en geregisseerd door Nicol Paone. Thurman en Jackson waren ook al toonaangevend in Kill Bill Volume 2, eveneens geregisseerd door Quentin Tarantino.

Pulp Fiction-legendes

“Dat ik The Kill Room, sowieso een fantastisch script, mag maken met Uma Thurman en Samuel L. Jackson, is een droom die uitkomt”, stelt Nicol Paone. Haar grote doorbraak was als schrijver en regisseur van een aantal afleveringen van Funny or Die met Will Ferrell en Adam McKay.

De nieuwe film, die wordt geproduceerd door Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman en Jon Keeyes, wordt dit voorjaar opgenomen in New Jersey en New York.

Samuel L. Jackson en Uma Thurman in The Kill Room

The Kill Room draait om een huurmoordenaar, zijn baas (gespeeld door Samuel L. Jackson) en een kunsthandelaar (Uma Thurman). Maar de huurmoordenaar wordt ineens ontdekt als een uitstekende avant-garde kunstenaar, waardoor zowel de kunstwereld als de onderwereld met elkaar in aanraking komen.

Het kan dus niet anders dat The Kill Room op zijn minst een intrigerende film wordt met de twee enorme sterren. Uma Thurman maakte natuurlijk ook furore met haar rollen in Kill Bill en de serie Super Pumped.

Samuel L. Jackson wordt gezien als een van de meest hardwerkende acteurs in Hollywood en maakte naam met onder andere Pulp Fiction, Goodfellas, Star Wars (als Mace Windu, een rol die hij nog steeds graag wilt spelen) en natuurlijk de Marvel-films, als Nick Fury. Inmiddels heeft de 73-jarige Amerikaan meer dan 150 films op zijn naam staan.

Wanneer The Kill Room uitkomt is nog niet bekend. Het is wel spijtig dat Pulp Fiction-collega Bruce Willis niet ook aansluit, aangezien hij heeft aangegeven te stoppen met acteren vanwege een hersenaandoening.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.