Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 15 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

De privéjet die Jake Paul pakte om Jutta Leerdam te verrassen

Jake Paul heeft een geschat vermogen van tussen de 100 en 200 miljoen dollar, en dan gaan verrassingen iets verder dan een onverwachts etentje of weekendje Appelscha. De knotsgekke YouTuber pakte zijn privéjet en kwam zijn nieuwe vriendin Jutta Leerdam thuis verrassen.

Tja, wie is Jake Paul? Laten we het kort houden: een ooit strontvervelende social media-persoonlijkheid, die zichzelf blijkbaar heeft opgeleid tot de ultieme romanticus. Je zou het ook opdringerig kunnen noemen, een verrassing als deze bij een topsporter, maar we gaan uit van het goede van de mens. Als het trainingsschema van Jutta Leerdam er maar niet onder lijdt.

Jake Paul vliegt de wereld over voor Jutta Leerdam

Maar goed, met 100 miljoen op je bank en een privéjet die altijd klaar staat, kan het voorkomen dat je van het ene op het andere moment beslist om de wereld over te vliegen richting het huis in de oer-Nederlandse wijk waar je liefje woont.

Vorige week showde hij nog zijn nieuwe miljoenenvilla in Puerto Rico, nu dompelt hij zich onder in de zo heerlijke Nederlandse burgerlijkheid. “Jutta Leerdam haalt de beste kant van Jake Paul naar boven”, reageert een kijker onder nieuwe video treffend. Jawel, het hele spektakel is gefilmd, zoiets doe je als YouTuber nou eenmaal. Goed, bekijk het avontuur hierboven. Of ga direct naar minuut 12 in de video, en laat je niet afschrikken door dat foeilelijke schilderij dat hij voor de schaatswereldkampioene maakte.

Welke privéjet vliegt de casanova?

Of hij in een zijn privéjet naar Amsterdam vloog of via een lijndienst tussen het plebs, is niet helemaal duidelijk. Feit is dat hij beschikt over een privéjet, waarin Jutta Leerdam al een eindje heeft gevolgen.

Het gaat om een Dassault Falcon 900EX tri-jet. Het vliegtuig heeft genoeg ruimte voor 12 passagiers en twee bemanningsleden en kan kruissnelheden tot 950 kilometer per uur halen. Jake Paul kocht het toestel voor een geschat bedrag van omgerekend 35 miljoen euro na zijn tweede overwinning op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley. Yep, naast romanticus is hij ook een soort van bokser.

Dassault Falcon 900, privéjet, jake paul, jutta leerdam
Dassault Falcon 900EX (Afbeelding: Jetcraft)

Maak ook kennis met deze vrouwen, die Jutta Leerdam voorgingen in het toestel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.