Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zeven modellen die Jake Paul op zijn 26e al ex-vriendin mag noemen

Heel Nederland kent YouTuber Jake Paul nu, en Jutta Leerdam begint internationale roem te verwerven. De superster heeft honderden miljoenen views op YouTube en slaat tegenwoordig zelfs UFC-vechters knock-out. Dat succes levert hem veel aandacht op, ook van vrouwen. Aan Jutta Leerdam om hem te temmen.

Jutta Leerdam schaart zich in illuster rijtje

Zijn nieuwste vlam is inderdaad niemand minder dan de Nederlandse schaatser Jutta Leerdam. De twee hebben hun relatie, of wat de status ook is, bevestigd per Instagram.

Ondanks dat hij pas net 26 jaar is geworden, heeft Jake Paul al behoorlijk wat relaties achter de rug. De YouTuber is blijkbaar niet alleen in zijn carrière constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij wisselt vaker en sneller van vriendin dan Jutta Leerdam de 1.000 meter rijdt.

De ex-vriendinnen van Jake Paul

Het gevolg is een lange, maar niet bepaald diverse lijst met ex-vriendinnen. Scrol even naar beneden en je ontdekt al snel de uitgesproken smaak van Jake Paul. De vrouwen in deze lijst zijn allemaal model, actrice, social media-ster of een combinatie daarvan. Ach ja, hoog inzetten, waarom ook niet?

De meest recente ex van Jake Paul staat onderaan deze lijst en heet Julia Rose. Na korte en hevige relatie zocht de YouTuber het alweer bij een andere dame. We horen je denken: is dat niet die Julia Rose die Hollywood transformeerde in Hollyboob? Juist, heel goed.

Saxon Sharbino

Alissa Violet

Tessa Brooks

Erika Costell

Tana Mongeau

Julia Rose

Aan al deze relaties is echter een einde gekomen. Op dit moment is Jutta Leerdam de gelukkige, en de twee hebben het ogenschijnlijk naar hun zin. Strandje hier, privéjet daar. Zijn nieuwe passie is boksen, dus het liefdeskoppel kan samen ook lekker de gym in. Geen zacht eitje overigens, deze YouTuber. Jake Paul won in de afgelopen jaren van voormalig UFC-vechters Ben Askren en Tyron Woodley. Laatstgenoemde versloeg hij zelfs twee keer.

Jake Paul maakt McGregor belachelijk met peperduur en kitscherig sieraad

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.