Coen Grutters
Coen Grutters Auto's 9 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Het wagenpark van Jake Paul: de auto’s die Jutta Leerdam kan kiezen

Jake Paul is sinds kort gelukkig in de liefde met ‘onze eigen’ Jutta Leerdam. De 26-jarige Amerikaan heeft de afgelopen jaren tientallen miljoenen dollars bij elkaar gevlogd, geacteerd en gebokst. Daar pronkt hij maar al te graag mee, zo bewijst zijn wagenpark vol uitbundige auto’s.

Multimiljonair Jake Paul boekte rond 2013 faam op videoplatform Vine, waarna hij een rol in een tv-programma op Disney Channel wist te bemachtigen. Ondertussen was Paul ook al een YouTube-kanaal gestart, waarbij hij omwonenden het bloed onder de nagels vandaan haalde met allerlei pranks. Met zijn bokscarrière die hij in 2018 startte zette hij zijn badboy-imago voort. Daarnaast is de nieuwe liefde van Jutta Leerdam eigenaar van meerdere bedrijven in de entertainmentsector.

Het wagenpark van Jake Paul en Jutta Leerdam

Dit alles heeft Jake Paul geen windeieren gelegd, zo is af te lezen aan de peperdure auto’s die de garage van zijn enorme villa vullen. Schaatskoningin Jutta Leerdam kan in haar off-season niet alleen chillen in het stulpje van Jake Paul, al ze het lief vraagt mag ze vast ook in de peperdure bolides uit zijn uitbundige wagenpark rijden. Welke auto’s dat precies zijn? Hieronder sommen we alle auto’s van Jake Paul voor je op.

1. Rolls-Royce Cullinan

Allereerst de Rolls-Royce Cullinan, de meest luxueuze SUV ter wereld. Een auto waarin je gechauffeurd wil worden. Met z’n royale zetels en muisstille V12 is lekker toeven achterin de Cullinan. Oh, en het prijskaartje? In Nederland minimaal 456.000 euro.

2. Rolls Royce Ghost

Als je dacht dat de Cullinan de enige Rolls-Royce in het wagenpark van Jake Paul was, heb je het mis. Het liefje van Jutta Leerdam is namelijk ook nog de trotse eigenaar van een Rolls-Royce Ghost. Het mag allemaal wat kosten. Zelfs voor deze instapper van het luxemerk ben je in Nederland minimaal 4 ton kwijt.

Jake Paul Jutta Leerdam auto's wagenpark
(Afbeelding: Rolls-Royce)

3.  Lamborghini Huracán Performante

Zijn ietwat ongeïnteresseerde blik richt Jake Paul maar zelden op de camera die er is om alle pracht en praal van de influencer vast te leggen. De buitenwereld moet natuurlijk wel weten dat je peperdure wagenpark, waar dus ook deze Lamborghini Huracán Performante deel van uit maakt, je niet al te veel deert. Hopelijk toont hij wat meer interesse in Jutta Leerdam.

4. Dodge RAM TRX

Het is bizar, maar de Dodge RAM TRX behoort samen met de auto hierna tot de meer ingetogen auto’s uit het wagenpark van Jake Paul. Er zijn maar weinigen die dat kunnen zeggen.

Jake Paul Jutta Leerdam auto's wagenpark
(Afbeelding: RAM)

5. Tesla Model X

Het wagenpark van het vriendje van Jutta Leerdam bestaat overigens niet alleen uit enorme benzineslurpers. Ook een Tesla Model X maakt deel uit van zijn collectie. Deze auto ligt iets meer binnen handbereik voor velen. Een Tesla is tegenwoordig namelijk al als betaalbare occasion te vinden.

Jake Paul Jutta Leerdam auto's wagenpark
(Afbeelding: Tesla)

6. Ferrari LaFerrari

Tot slot een auto waarvan niet helemaal zeker is dat deze deel uitmaakt van Jake Pauls wagenpark. We hebben het over de zeer exclusieve Ferrari LaFerrari. Het gerucht gaat dat deze hypercar in de garage van Jake Paul en Jutta Leerdam te vinden is. We zijn benieuwd hoe Ferrari daarover denkt. Het merk stelt namelijk strenge eisen aan zijn klanten.

Jake Paul Jutta Leerdam auto's wagenpark
(Afbeelding: Ferrari)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.