Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Nike verlaagt premium sneakers fors in prijs: een overzicht

Er staat een aantal nieuwe sneakers in de sale van Nike. We lichten zeven premium modellen uit, die je nu met korting koopt

Tussen de standaard seizoensaanbiedingen is het doorgaans moeilijk shoppen. Je kunt beter op onbewaakte momenten af en toe in de sale kijken, zodat er ook een kans bestaat dat jouw schoenmaat er nog tussen staat. Maar wees gerust, dat doen wij hier voor je.

Premium Nike-sneakers in de sale

Tijdens het snuffelen door de nieuwe toegevoegde items in de sale vonden we onder meer dit zevental sneakers. Naast stijl hebben we ook gelet op het aantal beschikbare maten.

Air Max SYSTM

Air Max SYSTM (Afbeelding: Nike)

Te beginnen met een onbekende telg uit de Air Max-familie, de SYSTM. De witte sneakers vinden hun oorsprong in de jaren 80 en zijn lekkere stappers om alvast mee vooruit te lopen op het voorjaar. Je krijgt 39 procent korting en betaalt nu 60,47 euro.

Nike Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blazer Mid 77 Jumbo, sneakers, korting
Blazer Mid ’77 Jumbo (Afbeelding: Nike)

De Blazer stamt uit de jaren 70 en behoort tot een van de klassieke modellen die ongeacht de modegrille altijd goed verkoopt. De Jumbo-versie is de Blazer die je kent, maar dan met een grotere swoosh. Afgeprijsd van 109,99 euro naar 66,47 euro.

Jordan Air 200E

Jordan Air 200E (Afbeelding: Nike)
Jordan Air 200E, sneakers, nike, korting
Jordan Air 200E (Afbeelding: Nike)

De 200E is niet de bekendste Jordan Air, maar wel een heerlijk comfortabele en stijlvolle schoen. Op zo’n beetje alle kleurcombinaties krijg je korting en er zijn nog veel maten beschikbaar. Op de sneakers die je op de foto ziet, geeft Nike 49 procent korting. Nieuwe prijs: 67,97 euro.

Air Max Terrascape 90

Nike Air Max Terrascape 90, sneakers, korting
Air Max Terrascape 90 (Afbeelding: Nike)
Nike Air Max Terrascape 90, zwart, sneakers, korting, sale
Air Max Terrascape 90 (Afbeelding: Nike)

Nog niet zolang geleden kreeg publiekslieveling Nike Air Max een outdoor make-over, met de Terrascape als resultaat. Nu vind je twee kleurcombinaties van de schoen in de sale. Je krijgt 39 procent korting en betaalt nu 96,47 euro. Er zijn niet heel veel exemplaren meer beschikbaar per maat, snel bij zijn dus.

Nike Waffle Debut

nike waffle debut, premium sneakers, korting, prijs verlaagd
Waffle Debut (Afbeelding: Nike)

Deze Waffle Debut is van zichzelf al geen dure schoen, maar heeft wel een stijl die ermee door kan. Je krijgt 40 procent korting op de sneakers, die je nu voor 41,97 euro koopt.

Air Max 90 G NRG

Nike Air Max 90 G NRG, sneakers, korting, sale
Air Max 90 G NRG (Afbeelding: Nike)

Een origineel gekleurde Air Max, op het moment van schrijven nog beschikbaar in alle maten. Je krijgt in de sale 39% korting en betaalt nu 102,47 euro.

Nike Air Force 1 Low Retro

Nike Air Force 1 Low Retro, sneakers, sale, korting
Air Force 1 Low Retro (Afbeelding: Nike)
Air Force 1 Low Retro (Afbeelding: Nike)

Een lijstje met Nike-sneakers is niet compleet zonder de Air Force 1. Op de bovenstaande kleurcombinaties krijg je in de sale 20 procent korting. Je betaalt nu 119,97 euro in plaats van 149,99 euro. Beide kleuren zijn op het moment van schrijven nog beschikbaar in alle maten.

Check ook deze coole nieuwe Dunk Low, die geïnspireerd is op de eerste Air Jordans die Michael Jordan ooit droeg.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.