Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Power Rangers-heldin uit onze jeugd maakt pikante carrièreswitch

Monica May behoort tot onze jeugdheldinnen, maar toen wisten we ze nog niet hoe ze heette. We kenden haar alleen als Elizabeth ‘Z’ Delgado in het gele pak van de Power Rangers. Nu heeft ze een carrièreswitch gemaakt naar OnlyFans.

OnlyFans is een inmiddels bekende content subscription service. Fans betalen voor een abonnement om acteurs, sporters, muzikanten of andere mensen te volgen voor uiteenlopende social media-content. Waar Instagram van alles censureert, bepalen contentmakers hier helemaal zelf wat ze plaatsen. Derhalve is het sociale medium uitgegroeid tot een soft-erotisch walhalla waar beroemdheden behoorlijk kunnen verdienen.

Power Rangers-actrice Monica May entert OnlyFans

Dat is ook letterlijk de reden dat de gele druktemaker Elizabeth ‘Z’ Delgado uit Power Rangers S.P.D. de overstap heeft gemaakt. “Het was een heel moeilijke beslissing, maar ik moest iets doen om te overleven. Ik denk dat OnlyFans me de kans heeft gegeven om mezelf te zijn, om controle te hebben over mijn leven en mijn lichaam”, zegt Monica May over haar carrièreswitch.

Elizabeth Z Delgado, power rangers, monica may, onlyfans, model
instagram.com/missmayburlesque/
Elizabeth Z Delgado, power rangers, monica may, onlyfans, model
Monica May als Elizabeth ‘Z’ Delgado (Afbeelding: Disney)

Op Instagram is de Power Rangers-actrice al te zien in pikante setjes onder de naam @missmayburlesque. Dit is ook haar naam op OnlyFans, waar ze verder gaat vanaf het moment dat Instagram de boel censureert. Vul zelf de rest maar in. Goed nieuws voor liefhebbers van cosplaymodellen: de actrice maakt op het platform regelmatig een knipoog naar haar tijd als Power Ranger

De best betaalde celebs op OnlyFans

Monica May is populair op het platform, maar behoort niet tot de bestbetaalde beroemdheden. Die lijst wordt aangevoerd door actrices als Bella Thorne en zangeressen als Cardi B.

instagram.com/missmayburlesque/

Power Rangers S.P.D. (2005) is een spin-off van de originele serie, maar onder veel fans is Monica May de favoriet onder alle actrices die het gele pak hebben gedragen. Lees hier meer over de serie.

Een andere opvallende nieuwe OnlyFans-creator is deze voormalige topschaatsster, die middels pikante content als wielrenster wil deelnemen aan de Olympische Spelen van 2024.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.