Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 2 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Playboy krijgt intelligente upgrade met Nederlandse studentes

Er is voor de intellectuelen des lands naast de interviews nóg een reden om het tijdschrift Playboy te kopen. De Nederlandse editie pakt namelijk uit met intelligent bloot. Maak kennis met studente Kiki, die ervoor leert om Nederland gezonder te maken.

Playboy Nederland is weer springlevend. Dat schreven we afgelopen maand al, maar het is ook echt zo. Met de nieuwe hoofdredacteur Niek Stolker aan het roer gaat het blad terug naar de roots; de interviews en andere mooie verhalen worden sinds kort weer omringd door bekend bloot.

Blote studente in Playboy Nederland

Maar het wordt nog mooier. Naast bekende Nederlanders kun je vanaf nu ook studentes en ander girls next door verwachten. De 23-jarige studente Kiki trapt af. Ze studeert in Nijmegen en zit in haar laatste fase van een master binnen de gezondheidszorg.

(Afbeelding: toestemming van Playboy Nederland)

In de gezondheidszorg kijk je niet op van een beetje bloot, maar zelf poseerde Kiki nog nooit zonder kleren. “Dit is überhaupt de eerste keer dat ik voor een camera poseer. Ik heb totaal geen ervaring met model staan, alles is compleet nieuw voor me”, aldus de Nijmeegse studente in het ontwapenende interview met Playboy Nederland. Het antwoord op de onvermijdelijke klassieke vraag: “Ik ben heel blij met mijn ogen, lippen, haar en benen. Ik zit goed in mijn vel, haha!” Waarvan akte.

Studentes, aanmelden maar!

De intelligente upgrade is het resultaat van de nieuwe ‘Ik wil in de Playboy-actie’. Kiki uit Nijmegen was een van de eerste vrouwen die reageerden. Er volgden nog meer dan 250 mails (and counting), maar het enthousiasme van de 23-jarige Nijmeegse had het Nederlandse tijdschrift al omvergeblazen. “Ik had zóóóveel zin in de shoot!” Let wel, de actie geldt niet alleen voor studentes, maar voor alle Nederlandse vrouwen met playmate-aspiraties.

FHM Buurmeisje 2023: maak kennis met de acht finalisten

De volledige shoot bekijk je in de nieuwe Playboy, die nu in de winkels ligt en nu online te koop is. In deze editie kun je ook SP-voorvrouw Lilian Marijnissen bewonderen, zij het in een interview.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.