Stijn Kuster
Stijn Kuster Televisie 23 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Peter Gillis zet miljoenenvilla te koop: neem een kijkje in zijn luxe huis

Peter Gillis heeft zijn miljoenenvilla in te koop gezet. Neem een kijkje in het enorme huis, waar het aan niets ontbreekt. Behoorlijk wat massa, dus dat wordt kassa.

In de realityserie Massa is Kassa zie je hoe no-nonsense multimiljonair Peter Gillis zijn leven leidt. Zijn vermogen bouwde hij op door te investeren in vakantieparken, maar ook met vastgoed. Verder koopt hij alles wat wielen heeft, van peperdure wagens tot stokoude motoren.

De miljoenenvilla die Peter Gillis verkoopt, heb je ongetwijfeld voorbij zien komen in Massa is Kassa. Het huis staat nu te koop 1.395.000 euro. Een flinke smak geld, maar voor dat kapitaal krijg je een prima optrekje terug.

De miljoenenvilla van Massa is Kassa-ster Peter Gillis

De totale woonoppervlakte beslaat 275 vierkante meter. De villa beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, een grote inloopkast, garage, een enorme woonkamer, keuken en eetkamer. De tuin is gigantisch en uiteraard ontbreekt er geen zwembad.

Het huis staat te koop bij Heylen Vastgoed en Zimmo. Deze 32 foto’s bieden een kijkje in en rondom de miljoenenvilla.

villa, miljoenenvilla, massa is kassa, peter gillis, te koop
(Afbeelding: Heylen Vastgoed)
Peter Gillis, Massa is Kassa, Villa te koop
(Afbeelding: Talpa)

Op de slaapkamer van Nicol en Peter hangt nog een kentekenbord met de tekst ‘de hatseflats hut’. Ook staan er nog wat Harley-Davidsons van de ondernemer in huis ter decoratie. In de garage vind je de Rolls-Royce Phantom en Porsche 911 4S Cabriolet van de Massa is Kassa-ster.

Naast alle luxe in huis, maakt de tuin de villa toch echt bijzonder. De grote waterpartij met fonteinen en lange oprijlaan geven het huis een statige uitstraling. Het zwembad hoort er gewoon bij.

Peter Gillis breidt motorpark uit na slim lesje onderhandelen

De woning ligt in het Belgische plaatsje Neerpelt, net over de grens met Nederland. Waarom Peter Gillis zijn huis te koop heeft gezet, is niet helemaal bekend. Gelukkig heeft hij ook nog een rijdende villa, dus onderdak.

Penthouse ook al te koop

Eerder dit jaar bood Peter Gillis ook al zijn penthouse in het Belgische Lommel te koop aan. Dit huis, met een oppervlakte van 205 vierkante meter, lijkt inmiddels te zijn verkocht. Hier nog een kijkje nemen in zijn oude appartement.

Geïnteresseerd in de miljoenenvilla van Massa is Kassa-ster Peter Gillis? Hier vind je meer informatie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.