Stijn Kuster
Stijn Kuster Televisie 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Peter Gillis gaat voor minder massa in eigen sportserie

Massa is Kassa-ster Peter Gillis start een eigen sportrubriek bij Shownieuws. De miljonair doet dit samen met basketbalster Chatilla van Grinsven.

De vakantieparkondernemer is zijn leven aan het beteren. Naast het verbeteren van zijn dieet, is hij ook meer aan het sporten. Inmiddels is hij al 10 kilo afgevallen.

Minder Massa is Kassa

Nu gaat Peter Gillis zelfs beginnen aan een eigen sportrubriek binnen het programma Shownieuws van SBS6. Hoe de rubriek gaat heten, is nog niet bekend. ‘Minder Massa is Kassa’?

Peter laat via Instagram weten dat je hem komende maanden kan zien in de serie. “We gaan allerlei sporten uitproberen”, zegt hij. De Massa is Kassa-bekendheid doet dit samen met Chatilla van Grinsven, een topatleet die al sinds 2007 uitkomt voor het Nederlandse basketbalteam.

Een wake up call voor Peter Gillis

Op social media zijn al enkele beelden te zien van de serie waarin Peter Gillis aan het basketballen is. Deze beelden zijn geschoten voordat hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Zijn hartslag was tussen de 25 en 30 BPM, waar dit normaal tussen de 60 en 100 hoort te zijn. Een van de oorzaken was naar verluidt zijn enorme overgewicht.

Inmiddels gaat het een stuk beter met Peter Gillis en wil hij daadwerkelijk zijn leven beteren. Of de reality-ster een gezonder leven kan volhouden, wijzen de komende maanden uit. Wanneer de rubriek exact van start gaat, is nog onbekend. Achter de schermen lijkt Peter in ieder geval druk met minder Massa!

Peter Gillis kiest ook voor een sportiever wagenpark

Naast een sportievere leefstijl, kiest Peter ook voor een sportiever wagenpark. Het verkocht zijn Cullinan en investeerde in een supersportieve GT. Naast zijn Ferrari 812 GTS staat binnenkort een Mercedes-AMG GT Black Series in de garage. “Ik heb de auto een paar weken geleden gekocht, maar ik moet ‘m nog ophalen”, zegt hij. De miljonair reed al een proefrit met de GT over het circuit van Zandvoort.

6 vragen aan Massa is Kassa-ster Peter Gillis: ‘Ik ben een straatvechter’

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.