Stijn Kuster
Stijn Kuster Films & Series 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Massa is Kassa: ‘proefrit’ door de McDrive en een Rolls op de koop toe

Met een Porsche door de McDrive, dat is Massa is Kassa is een notendop. Er bestaan nog tegenhangers van de hedendaagse vegans, en die moet je koesteren.

Peter Gillis blijft maar stijgen in ons aanzien. Massa is Kassa, met Frank Lammers als voice-over, is een heerlijk programma. Vorige keer zag Peter nog afdingen op zijn nieuwe Porsche en Rolls-Royce. In de nieuwste aflevering mag zijn vrouw een nieuwe wagen uitkiezen. Althans, voor een ‘proefrit’.

Porsche-proefrit door de McDrive

De favoriete dealer van Peter in Eindhoven is nog altijd gesloten, maar de ondernemer heeft zo zijn contacten. Een belletje naar ‘Sjors van Porsche’ blijkt genoeg om in no-time een dikke Cayenne voor zijn deur te hebben. En zo’n wagen test je natuurlijk in de McDrive, vooral als een hapje daar tot je dagelijkse routine behoort. De voice-over maakt dit heerlijk platte tafereel compleet.

Vermoedelijk gaat het om een Porsche Cayenne E-Hybrid. Deze heeft namelijk een vanafprijs van 107.100 euro, waarover in Massa is Kassa wordt gesproken. Met de nodige opties zal die 680 pk-sterke SUV op ongeveer 130 mille uitkomen. Na het ritje door de McDrive zijn Peter en zijn vrouw in ieder geval om, al lijkt het voorlopig bij een ‘proefrit’ te blijven.

Nieuwe Rolls-Royce voor Peter Gillis

Verderop in de aflevering shopt Peter nog even een Rolls-Royce Cullinan Black Badge, die je hieronder in de video ziet.

Inmiddels staat er een Rolls-Royce Phantom te koop bij dezelfde dealer, met dezelfde specificaties als de Phantom van Peter. Zou hij zijn andere Rolls hebben ingeruild?

Massa is Kassa

Peter Gillis heeft een krankzinnig vermogen bij elkaar gesprokkeld met Oostappen Groep Vakantieparken, maar de ondernemer is wars van elitair geneuzel en chique gedoe. Gewoon lekker plat handelen, geen opsmuk. De realityserie Massa is Kassa volgt zijn leven en alles daaromheen. Bekijk de volledige afleveringen hier terug.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.