Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 14 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Hier koop je de Peaky Blinders-pet en andere kleding in die stijl

Er zijn weinig series zo stijlvol en invloedrijk op de mode als Peaky Blinders. Mannelijk, classy, elegant en toch ruig. Goed nieuws voor mannen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Peaky Blinders-pet: het Nederlandse Urban Bozz heeft een heerlijke Peaky Blinders-kledinglijn.

Peaky Blinders mag dan zijn laatste seizoen beleefd hebben, de stijl uit de serie zal voorgoed blijven. Oké, de kapsels zijn modegevoelig, maar de ruige dandy an sich is tijdloos.

Peaky Blinders-kledinglijn in Nederland

In 2017 begon de schrijver van Peaky Blinders al een op de serie geïnspireerde kledinglijn. Met een aantal vrienden richtte hij Garrison Tailors op, vernoemd naar de pub uit de serie. Cool merk, dat tevens de iconische cap van Thomas Shelby verkoopt, maar we richten ons nu op Nederlandse makelij: Urban Bozz.

hier koop je de peaky blinders-pet en andere kleding uit de serie, garrison tailors
De pet van Garrison Tailors (Afbeelding: Garrison Tailors)

Peaky Blinders-pet bij Urban Bozz

Het Nederlandse Urban Bozz heeft een tijdens het hoogtepunt van de serie een collectie uitgebracht die volledig is geïnspireerd op de ijzersterke BBC-serie, die ook op Netflix is te zien. Stijlvolle pakken, boots, caps, jassen, dassen, tassen, je kunt zo ver gaan als je wilt in de Thomas Shelby-stijl. Ben je specifieke op zoek naar een Peaky Blinders-pet, het populairste product uit de lijn, check dan de verschillende caps van Urban Bozz.

peaky blinders pet bij urban bozz van thomas shelby
Peaky Blinders-pet (Afbeelding: Urban Bozz)

Shelby Suits

Urban Bozz biedt de mogelijkheid om je pak op maat te laten maken. Heb je eigenlijk wel nodig onder zo’n Peaky Blinders-pet. De maatpakken zijn gemaakt van originele Britse tweed en zijn vernoemd naar hoofdrolspeler Thomas Shelby. De Shelby Suits-collectie is in samenwerking gemaakt met modeontwerper Paul Verschragen. Check de complete collectie pakken vind je op de website van Urban Bozz.

kledinglijn, peaky blinders, urban bozz, shelby suits
(Afbeelding: Urban Bozz)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.