Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 17 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Paul Walker mogelijk in nieuwe ‘Fast and Furious’ en dit is hoe ze dat doen

30 november 2013 is een donkere dag in de filmwereld. Op die dag kwam Paul Walker op veertigjarige leeftijd om het leven. De ster uit de Fast and Furious serie reed mee met een vriend die de macht over het stuur van zijn Porsche Carrera GT verloor. Een enorme klap voor familie, vrienden en fans, maar zijn dood betekent mogelijk niet het einde van zijn filmcarrière.

Caleb en Cody Walker, de broers van Paul Walker, hebben laten weten dat ze hun oudere broer graag terug willen zien op het witte doek als Brian O’Conner. In een interview met Associated Press maakten zij dit samen bekend. “Het hoeft geen grote rol te zijn. Een cameo waarin hij iedereen redt zou mooi zijn.”

Bekijk hieronder het interview met Caleb en Cody Walker

Furious 7

“Dat is mijn droom en ik hoop dat we dit voor elkaar kunnen krijgen in één van de nieuwe films,” aldus Caleb Walker. In dat geval zou de jongste Walker telg, Cody, opnieuw op de set moeten verschijnen. In Furious 7 was hij namelijk al eerder de man die zijn broer moest vervangen. Toen ging het om een aantal scènes die nog niet opgenomen waren toen Paul Walker betrokken raakte bij het dodelijke ongeval. Waaronder de emotionele laatste scene. Hoe ze dat precies gedaan hebben, zie je in onderstaande video.

Dankzij de wondere wereld van videobewerking was de CGI Paul Walker bijna niet van de echte te onderscheiden. Het is dus zeker niet onmogelijk om hem nog een keer te laten terugkeren. Dit zou kunnen zijn in het negende of tiende deel van de serie, want deze zijn inmiddels beiden bevestigd en gaan verschijnen in 2020 en 2021.

Broederschap tussen Vin Diesel en Paul Walker

Vin Diesel is waarschijnlijk een voorstander van de digitale terugkeer van Paul Walker. Tegen New York Times zei hij namelijk: “Het beste aan de Fast and Furious serie zijn niet de explosies, maar het ware hart van de film. De broederschap tussen Dom en Brian is wat deze reeks zo populair heeft gemaakt.”

Complex

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.