Stijn Kuster
Stijn Kuster Auto's & Motoren 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Overvolle vliegvelden: je kan jouw vakantie beter boeken bij Porsche

Milieuvervuiling, overvolle vliegvelden en gemiste vluchten. De meivakantie is geen best visitekaartje voor verre vliegreizen. De volgende vakantie kan je wellicht beter boeken bij Porsche.

De autofabrikant biedt vakanties aan naar het Duitse Zwarte Woud en Hessen. Je overnacht niet in een luxe hotel of een mooi appartement, maar in een daktent.

Op vakantie met een Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo

Voor de vakantie in het Zwarte Woud krijg je drie dagen lang, van 17 tot 19 mei of van 6 tot 8 september, een Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo tot je beschikking. Deze EV is voorzien van daktent, beddengoed en andere benodigdheden om in de natuur te overnachten.

Porsche, vakantie, vliegvelden
Knus en actief. (Afbeelding: Porsche Experience)

Met Porsche ga je een actieve tocht tegemoet. Zo rijd je over de speelse wegen van het dichtbeboste gebied, ga je ziplinen, organiseert het merk een zonsopgangwandeling en kan je in je ‘vrije tijd’ gaan wandelen, fietsen of suppen.

Met een Porsche 911 Carrera 4S naar Hessen

Ga je liever niet naar het Zwarte Woud, of kan je die datum niet, dan is er van 31 mei tot 2 juni een vakantie te boeken naar Hessen, een van de wijngebieden van Duitsland. Ook bij deze tocht slaap je in een daktent, al is de vakantie een stuk minder actief.

Porsche, vakantie, vliegvelden
(Afbeelding: Porsche Experience)

Zo maakt een gastronomisch diner en een wijnproeverij een belangrijk deel uit van de trip. Voor actie ga je dus naar het Zwarte Woud, voor wijn en lekker eten moet je in Hessen zijn. Al zal je tijdens de vakantie in Hessen wellicht meer spanning op de weg ervaren. In plaats van een Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo, is dan een Porsche 911 Carrera 4S je reisgenoot.

Deze betaalbare camper mag je rijden met je bromfietsrijbewijs

Beide vakanties kosten 2.490 euro per persoon. Een flinke smak geld voor 3 dagen vakantie. In totaal is er maar plek voor 8 personen (vier auto’s) per vakantie.

Een goedkopere daktent-vakantie

Vind je de Porsche Experience te duur, dan kan je natuurlijk ook zelf een daktent-vakantie organiseren. Onze Autovisie-collega Sjoerd van Bilsen laat zien hoe je voor relatief weinig geld kan kamperen met een daktent op je auto.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.