Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De obscure slasher-film met Pamela Anderson en Winnie Harlow

We nemen je graag mee naar de obscure uithoeken van de filmwereld. Daar vind je ook de onlangs uitgebrachte slasher-film 18 & Over, gebaseerd op OnlyFans. In de cast vind je onder anderen Pamela Anderson en supermodel Winnie Harlow terug.

Slasher is een subgenre van horror. Meestal staat in films binnen dit genre een psychopathische moordenaar centraal, die systematisch leden van een groep (jonge) mensen elimineert, vaak met messen. OnlyFans is een soft-erotische subscription service waar fans betalen voor ongecensureerde beelden, vaak van beroemdheden. Combineer deze twee elementen en je hebt een filmscript.

OnlyFans slasher-film 18 & Over

18 & Over mag dan een obscuur project zijn, er zijn grote namen aan verbonden. Zo is de op OnlyFans gebaseerde slasher-film geregisseerd door Ashley Benson, bekend van onder anderen Pretty Little Liars. Ze speelt zelf de hoofdrol, en niet tussen de minste namen. De cast bestaat uit Pamela Anderson, Winnie Harlow, Paris Hilton, A$AP Nast, Sky Ferreira en nog een reeks acteurs.

Dan de hamvraag: waar gaat deze slasher-film over? Centraal staat een vrouw in een afgelegen hut tijdens het hoogtepunt van de COVID-pandemie. Terwijl ze daar bijkomt van een relatiebreuk, modelleert ze in lingerie voor een groep smerige volgers op een website voor volwassenen, 18 & Over genaamd. Dit is een filmische verwijzing naar het platform OnlyFans. Alles gaat zijn gangetje, tot de stroom uitvalt en ze wordt opgejaagd door een psychopaat die met een koevoet zwaait.

Waar kijk je de film met Pamela Anderson en Winnie Harlow?

Klinkt interessant, maar waar kijk je deze slasher-film? Nou, je moet sowieso eerst een NFT kopen van Pamela Anderson, Winnie Harlow of een van de andere karakters uit de film. Kost je 236 dollar. Daarna krijg je een privélink en heb je twee maanden de tijd om te streamen. Bekijk hier alle mogelijke NFT-karakters.

Via OnlyFans worden miljoenen verdiend. Check de best betaalde beroemdheden op het platform.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.