Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 16 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Oasis-reünie voor de helft bevestigd: ‘Zou het geweldig vinden’

Sinds de band in 2009 uit elkaar ging, wordt er gespeculeerd over een reünie. Een ruzie tussen de broers en frontmannen Liam Gallagher en Noel Gallagher leidde het einde van de band in. Een van de twee staat nu eindelijk volledig open voor een comeback.

Vorig jaar was Liam Gallagher die rond dezelfde tijd antwoord gaf op een 19-jarige fan, die vroeg om een reünie. “Het gaat gebeuren”, zei hij toen. Nu gaat hij er uitgebreider op in.

‘Geweldig als Oasis weer bij elkaar komt’

Liam Gallagher heeft wel interesse in een reünie van Oasis. “Ik zou het geweldig vinden als Oasis weer bij elkaar zou komen”, zegt de Britse zanger in The Times.

Oasis ging in 2009 uit elkaar omdat broers Liam en Noel Gallagher aan de lopende band ruzie hadden. Sindsdien halen ze geregeld naar elkaar uit in interviews en op sociale media.

Liam Gallagher heeft spijt

Liam Gallagher ziet het nu toch wel zitten om Oasis nog een kans te geven. “Als het gebeurt, dan gebeurt het. Maar ik ben ook blij met mijn solocarrière.”

De zanger heeft spijt van hoe het destijds met Oasis is gegaan. “We hadden nooit uit elkaar moeten gaan, maar dat deden we wel, en nu zijn we hier.”

Nu Noel nog

Noel Gallagher heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van zijn broer over een mogelijke reünie. Wel deelde hij een boodschap op Valentijnsdag.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.