Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Nike gooit nieuwe premium sneakers met korting in de lente-sale

Nieuwe maand, nieuwe sneakers met korting. Nike heeft in mei 2023 weer een aantal stijlvolle premium modellen in de sale gegooid.

Naast stijl letten we bij de selectie vooral ook op beschikbaarheid. Al deze sneakers met korting zijn op het moment van schrijven nog beschikbaar in een groot aantal maten.

Nike-sneakers met korting in de sale van mei

We hebben een kleurrijk palet geselecteerd met vijf totaal verschillende schoenen. Voor ieder die op zoek is naar afgeprijsde stappers wat wils.

1. Air Max AP

Iedereen wil Nike Air Max, niet iedereen heeft er geld voor over. De AP is normaal gesproken al makkelijker betaalbaar dan zijn neven uit de Air max-familie, en nu krijg je ook nog eens 40% korting. Je shopt de sneakers voor 77,97 euro.

Nike Air Max AP, sneakers, sale, mei 2023, korting
Air Max AP (Afbeelding: Nike)

2. Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT

Onze tip van de dag is de Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT. Deze skateboardschoenen passen bij iedere stijl en hebben de pasvorm die je wil anno 2023. Je betaalt in de sale van mei nog maar 59,47 euro voor de schoenen. Dat is 30% minder dan de nieuwprijs.

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT, sneakers, korting, sale, mei 2023
SB Zoom Blazer Low Pro GT (Afbeelding: Nike)

3. Air Max 97

Veel tijdlozer dan de Nike Air Max 97 ga je het niet vinden. Bovendien zijn deze sneakers ook nog uitgevoerd in een heerlijk klassieke kleurcombinatie uit de gabbertijd. Je krijgt 30% korting in de sale, waardoor je nog maar 139,97 euro hoeft te betalen. Normaal gesproken kosten ze 199,99 euro.

Nike Air Max 97 sneakers met korting in de sale van mei 2023
Air Max 97 (Afbeelding: Nike)

4. Nike ACG Air Mada

Deze sneakers zijn geïnspireerd op bergschoenen uit de coole jaren 90. Veel mensen zullen afhaken, voor ons zijn dit soort stappers hemels. Niet alleen vanwege de 90’s outdoor-colorway, maar ook om de technische eigenschappen. Je koopt ze in de sale met 40% korting voor 83,97 euro.

Nike ACG Air Mada
ACG Air Mada (Afbeelding: Nike)

5. Nike Dunk High Retro

Deze sneakers zijn vooral in lage vorm populair momenteel, maar ook de Nike Dunk High Retro is een stijlvolle stapper. In de sale afgerpijsd met 40% korting, waardoor je nog maar 77,97 euro betaalt.

Nike Dunk High Retro, sneakers in de sale, mei 2023, korting
Dunk High Retro (Afbeelding: Nike)

Meer van New Balance? Hou dan vanaf vrijdag 7 mei 2023 Manners goed in de gaten. We geven vanaf dan namelijk gratis New Balance 550-sneakers weg. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief om extra kans te maken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.