Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Manners’ picks: premium Nike-sneakers met korting tot 50 procent

Nike heeft de end of season sale ingeluid. Dat betekent premium sneakers met korting tot wel 50 procent. We lichten de parels eruit.

Meer van een gloednieuw model? Check dan de gehypete Air Max 1 ’86 Big Bubble, die nog te koop is via resellers als StockX voor een verrassend vriendelijke prijs.

Nike-sneakers in de ‘end of season sale’

Terug naar de sale. We letten bij de selectie niet alleen op stijl, maar ook op beschikbaarheid. We nemen alleen sneakers mee die, op het moment van schrijven, nog in een grote hoeveelheid maten beschikbaar zijn.

1. Nike Waffle One

nike waffle one, sneakers, end of season sale, 50 procent korting, seizoenskorting
Waffle One (Afbeelding: Nike)
nike waffle one, sneakers, end of season sale, 50 procent korting
Waffle One (Afbeelding: Nike)

Nike Waffle One behoort tot de populairste sneakers van vorig jaar, en qua stijl is het een tijdloos model. Prima te combineren met verschillende kledingstijlen, niet te opvallend en nu vooral betaalbaar. Zowel op de zwarte als witte editie krijg je 50% korting, waarna je nog maar 49,97 euro betaalt.

2. Dunk Low

Dunk Low (Afbeelding: Nike)
Dunk Low (Afbeelding: Nike)

De Nike Dunk Low is gewilder dan ooit tevoren. Mocht je nog kekke sneakers zoeken voor Koningsdag, weet dan dat je 40 procent korting krijgt in de end of season sale op deze oranje versie met animal-swoosh. St. Patrick’s Day is al geweest, maar ook op de groene versie krijg je korting. Nu betaal je voor beide modellen nog maar 71,97 euro.

3. Nike Air Max 97

nike air max 97, korting, end of season sale, sneakers
Air Max 97 (Afbeelding: Nike)

Tijdloos lekkere sneakers, ook nog uitgevoerd in een klassieke kleurencombinatie. Je krijgt in de nieuwe sale 30% korting en betaalt nu 139,97 euro.

4. Jordan Air 200E

Niet de bekendste Jordan, maar wel een comfortabel en stijlvol model. Staat erg goed onder de wat wijdere broeken van tegenwoordig. Te koop met 40% korting voor 80,97 euro.

Jordan Air 200E, sneakers, sale
Jordan Air 200E (Afbeelding: Nike)

5. Dunk High Retro

Nike Dunk High Retro, sneakers, korting, end of season sale
Dunk High Retro (Afbeelding: Nike)

Fris model, misschien net iets té Fourth of July, maar dat nemen we voor lief. Je krijgt namelijk 40% korting in de end of season sale en betaalt nu 77,97 euro voor de sneakers.

De sale die het einde van het seizoen afrondt, gaat verder dan alleen sneakers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.