Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 9 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike P-6000 Premium

Premium sneakers bij merken als Nike en New Balance gaan al snel richting de 200 euro. De betaalbare Nike P-6000 is daarop een uitzondering.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag zilvergrijze schoenen die er fancy en duur uitzien, terwijl ze in een laag prijssegment zitten.

Nike P-6000 Premium

De P-6000 Premium van Nike is deels geïnspireerd op de klassieke Pegasus-sneakers. En dan gemixt met de Y2K-hardloopstijl uit het begin van deze eeuw. Dat heeft dus geresulteerd in deze uiterst stijlvolle schoen, die eind vorig jaar al in een andere kleur uitkwam.

Nike dropt betaalbare p-6000 premium sneakers in grijs met metallic zilver
(Afbeelding: Nike)

De nieuwe colorway heet ‘Light Iron Ore / Photon Dust / Flat Pewter/ Metallic Silver’, kort samen te vatten tot grijs met metallic zilver. De Nike P-6000 heeft de look van premium sneakers, maar zeker niet de prijs. Je koopt ze nu voor 119,99 euro. Nog steeds veel geld, maar bij deze look verwacht je een stuk meer.

Van metallic naar metal-sneakers

Van metallic van metal, en van Nike naar Adidas. Check de nieuwe sneakers Korn x Campus 2 in de stijl van de nu-metalband. En check vooral ook de top 5 schoenen die vorige week uitkwamen op Manners.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.