Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

5 premium Nike Air Jordan-sneakers die je nu met korting koopt

Precies een maand geleden werden deze premium Air Max-modellen in de sale gegooid. Nu is het de beurt aan Nike Air Jordan, tevens populaire sneakers, met korting.

We hebben voor jouw vijf modellen geselecteerd uit de veel grotere selectie in de sale. Daarbij letten we zoals gebruikelijk niet alleen op stijl, maar ook op beschikbaarheid. Alle modellen die je hier ziet, zijn op het moment van schrijven nog in een groot aantal maten beschikbaar.

Nike Air Jordan-sneakers met korting in de sale

Om ook weer niet te hoge verwachtingen te scheppen: helaas zit de Nike Air Jordan 1 er niet tussen. Dit model is, in welke kleurcombinatie dan ook, blijkbaar te populair om met korting in de sale te geraken. Neemt niet weg dat er een aantal stijlvolle sneakers tussen staat.

Point Lane

nike air jordan point lane, sneakers met korting in de sale
Point Lane (Afbeelding: Nike)

Te beginnen met de Nike Air Jordan Point Lane, een basketbalschoen die met zijn zwart-roze uiterlijk terug doet denken aan de straatstijl van de jaren 90. Je krijgt in de sale 30% korting, waardoor je nu 97,97 euro betaalt.

Jordan Air 200E

nike jordan air 200e, sneakers, korting sale
200e (Afbeelding: Nike)

Qua pasvorm en uitstraling zijn deze sneakers een klein beetje te vergelijken met de Vans UltraRange EXO. Je krijgt tot 50 procent korting op verschillende kleuren. Van deze beige Jordan Air 200E gaat 40% af, waarna er nog 80,97 euro overblijft.

Dub Zero

nike air jordan dub zero sneakers in de sale met korting
Dub Zero (Afbeelding: Nike)
Dub Zero (Afbeelding: Nike)

Dan een speciale editie, de Nike Air Jordan Dub Zero. Deze remix is geïnspireerd op de AJ4, heeft met lasers geëtste kunst op het bovenwerk en zichtbare Air in de zool. Het 3D-logo op de hiel maakt de stijl compleet. In drie kleurcombinaties afgeprijsd met 40% korting. Prijs in de sale: 98,97 euro.

200E Paris Saint-Germain

200E Paris Saint-Germain (Afbeelding: Nike)

Mix basketbal en voetbal, en je komt uit bij Paris Saint-Germain, de miljardenclub die een samenwerking met Air Jordan heeft. Deze zwarte sneakers zijn daar onder meer uit voortgekomen. In de sale te koop met 40% korting voor 86,97 euro.

Delta 3 Low

nike Jordan Delta 3 Low, sneakers, korting, sale
Delta 3 Low (Afbeelding: Nike)
Delta 3 Low (Afbeelding: Nike)

Ook nog op zoek naar lage witte Nike Jordan-sneakers? Op de Delta 3 Low krijg je in de sale 40% korting. Je koopt ze nu voor 83,97 euro. Op de grijze krijg je zelfs 50% korting, waarna er 69,97 euro overblijft.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.