Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De coolste sneakers die je sinds week 10 kunt shoppen

Hier is onze top 5 nieuwe sneakers, die je sinds week 10 van 2022 kunt shoppen. Tip voor de liefhebbers van de Nike Air Max 1: ga alvast in de online rij staan voor de collaboration met Concepts.

Wekelijks houden we bij welke nieuwe sneakers er uitkomen of onthuld worden. Daaruit maken we een top 5. Soms zijn het opvallende modellen, een andere keer weer betaalbare must-haves.

Nieuwe sneakers in week 10 van 2022

Naast de Concepts x Nike Air Max 1 vind je in de top 5 van deze week een nieuwe kleurcombinatie van de New Balance Made in UK 920, de Reebok Zig Kinetica II Edge, een paar lage Converse Chuck Taylor All Stars met blije gezichten en een nieuwe kleurcombinatie van de Nike Air Max 90.

1. New Balance Made in UK 920

new balance made in uk 920, nieuwe sneakers, week 10, 2022
(Afbeelding: New Balance)

Een nieuwe en naar onze mening heerlijke nieuwe colorway van de New Balance Made in UK 920. Je moet het zachte roze aandurven, deze sneakers passen in ieder geval bij veel verschillende stijlen. Je koopt ze voor 210 euro.

2. Concepts x Nike Air Max 1

nike air max 1 x concepts, nieuwe sneakers, week 10, 2022
(Afbeelding: Nike)

Verzin alle gekke materialen en prints die je kunt toepassen op sneakers, en je krijgt de Concepts x Nike Air Max 1. Deze collaboration viert het 35-jarige bestaan van de populaire schoen. Vanaf 12 maart te koop via de website van Concepts.

3. Reebok Zig Kinetica II Edge

Reebok Zig Kinetica II Edge, nieuwe sneakers, week 10, 2022
(Afbeelding: Reebok)

Trailrunningschoenen, populair als sneakers, worden steeds stijlvoller. Nieuw is bijvoorbeeld deze kleurcombinatie van de Reebok Zig Kinetica II Edge. Te koop voor 130 euro en daarvoor krijg je heel veel comfort terug.

4. Converse Chuck Taylor All Star ‘Blije Gezichten’

Converse Chuck Taylor All Star Blije Gezichten
(Afbeelding: Converse)

Ja, zo heten deze sneakers op de Nederlandse website. Hoe dan ook een coole editie voor fans van lage Chuck Taylors. Je koopt ze voor 70 euro.

5. Nike Air Max 90

nike air max 90, nieuwe sneakers, week 10, 2022
(Afbeelding: Nike)

Om af te sluiten met een andere klassieke Air Max, maar dan de 90. Nike heeft de sneakers weer eens nieuwe kleuren en materialen gegeven. Je koopt ze voor 149,99 euro.

Lees in dit artikel welke sneakers vorige week uitkwamen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.