Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 2 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwste horloge van Virgil van Dijk onderstreept zijn fijne smaak

Virgil van Dijk werd vlak voor het WK voor het eerst gespot met een nieuw horloge. Zijn blauwe Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar laat zien dat peperduur niet direct smakeloos hoeft te zijn.

De nummer 4 van Liverpool en aanvoerder van Oranje is een liefhebber. Zo vierde hij de landstitel met The Reds in 2020 met deze Patek Philippe, geheel in stijl met zijn club en kampioenssneakers. Maar doe ons toch maar deze blauwe Audemars Piguet.

Het nieuwe horloge van Virgil van Dijk

De Audemars Piguet met referentienummer 26579CS.OO.1225CS.01 werd in het najaar van 2022 gelanceerd en is de nieuwste telg binnen de Royal Oak Perpetual Calendar-familie. Het horloge is volledig uitgevoerd in blauw keramiek, die in combinatie met de subwijzerplaten, uurmarkeringen en wijzers een sterrenhemel moet uitstralen.

virgil van dijk, nieuw horloge, audemars piguet, blauw keramiek, stijl
Virgil van Dijk met zijn nieuwe horloge (Afbeelding: instagram.com/virgilvandijk)

De blauwe keramische kast wordt gecompleteerd door een glasplaatje van niet-verblindend saffierglas, dat ook op de achterkant is geplaatst, waardoor je de mechaniek van het horloge ziet bewegen. De Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar geeft Virgil van Dijk een volledige indicatie van uren, minuten, dag, week, datum, maand en niet te vergeten de maanstand. Meer specificaties vind je hier.

Wat kost de Audemars Piguet van blauw keramiek?

De prijs van de betreffende Audemars Piguet is op aanvraag. Wat Virgil van Dijk voor zijn nieuwe horloge heeft betaald is niet bekend. De indicatieprijs hangt ergens tussen de 130.000 en 150.000 euro. Brute dieven hebben weinig kans, want de Nederlandse verdediger woont in Noord-Engeland op een compound met veel beveiliging. Dat is tegenwoordig helaas nodig als profvoetballer.

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar, nieuw horloge, virgil van dijk
Audemars Piguet
Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar, nieuw horloge, virgil van dijk, klokje
Audemars Piguet

Check ook het meest recente horloge van Zlatan Ibrahimovic, dat een stuk goedkoper is dan het sieraad van Virgil van Dijk. Wat dan weer niet te zeggen valt van de nieuwe klok van Lionel Messi.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.