Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 5 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 9060 in nieuwe kleuren

De week zit er alweer op, het bijna weekend. Bier drinken! Maar eerst nog even de sneakers van de dag op deze terloopse vrijdagmiddag. De New Balance 9060 is er in allerlei nieuwe kleuren.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar voor de sneakerfreaks met een hang naar Y2K.

New Balance 9060 in nieuwe kleuren

De 9060 is een herinterpretatie van de vertrouwde elementen van klassieke 99X-modellen. Geïnspireerd door de futuristische en zichtbare technische elementen van het nieuwe millennium. De ultieme Y2K-sneakers dus, in een nieuw jasje.

new balance 9060
(Afbeelding: New Balance)
new balance 9060 paars
(Afbeelding: New Balance)

Deze week is er een reeks nieuwe kleuren van de New Balance uitgekomen, waaronder de bovenstaande twee edities. Stijlvolle sneakers voor een nog aardig behapbare prijs. Je koopt de nieuwe 9060 voor 160 euro. Meer kleuren vind je op de website van New Balance.

Sneakers van gisteren: Adidas Matchbreak

Exact voor de helft van het geld koop je de sneakers van gisteren. Check de Adidas Matchbreak Superschoenen, stijlvolle nieuwe skate-stappers in vier verschillende kleuren.

Vorige week waren er gratis New Balance-schoenen te vinden op de website van Manners. Hou maandag onze Instagram-pagina in de gaten voor de prijsuitreiking in een video!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.