Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit scifi-drama op Netlfix is al dagen de best bekeken film wereldwijd

Een goede sciencefiction-film maken is al een hele opgave, laat staan om daar ook nog eens een hit van te maken voor het grote publiek. Het is regisseur Arie Posin gelukt met The In Between, al dagenlang de best bekeken film op Netflix wereldwijd.

Netflix staat zo bomvol met films en series, dat je soms niet weet waar je het moet zoeken. Dus volg je de massa. Noem dat gerust passief en simpel, het gros zoekt op deze manier zijn titels uit, geholpen door algoritmes.

The In Between op Netflix

En soms komen hits vanuit het niets. Zo wordt The In Between op dit moment massaal bekeken op Netflix. Sciencefiction, verpakt in een romantisch drama, scoort dus. Dat geeft de burger moed. Weer eens wat anders dan al dat bloederige geweld of mysterieuze thrillers.

The In Between gaat over twee verliefde tieners, die betrokken raken bij een auto-ongeluk. Tessa overleeft het, Skylar overlijdt. Na het ongeluk begint zij te geloven dat hij tekenen stuurt uit het hiernamaals. Er volgt een verhaal met verschillende tijdlijnen, flashbacks, et cetera. Zelf hebben we de film nog niet gezien, dus we kunnen geen oordeel vellen.

Best bekeken film wereldwijd

Wat we via datawebsite Flixpatrol in ieder geval wel weten, is dat The In Between wereldwijd by far de best bekeken film op Netflix van dit moment is. Misschien trekt dat je over de streep.

Zo staat het sciencefiction-drama in Nederland en nog een enorme rits landen op nummer 1. Zelfs in Koeweit en Israël is The In Between de best bekeken film op Netflix, om maar twee willekeurige landen te noemen. Ook in Zuid-Amerika en Australië is de Paramount+ Original een enorme hit. Bekijk het volledige overzicht hier.

Heb je alleen HBO Max, maar ben je wel in de scifi-stemming gekomen? Check dan deze top 5 sciencefiction-films op die streamingdienst.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.