Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix onthult releasedatum Undercover spin-off Ferry én nieuwe trailer

Het derde seizoen van de hitserie Undercover laat nog even op zich wachten, maar een zeer smakelijk zoethoudertje is al wel onderweg. We hebben het dan natuurlijk over de spin-off Ferry. Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het levensverhaal van je favoriete Brabo crimineel gaat verschijnen.

Undercover-fans moeten nog een kleine twee maanden wachten. De Netflix-film Ferry is vanaf 14 mei te zien op de streamingdienst. Vanaf die dag kunnen we dan eindelijk met eigen ogen zien hoe Ferry Bouman in het criminele circuit beland is. De film speelt zich namelijk af voor de gebeurtenissen die in Undercover plaatsvinden.

Nieuwe gezichten in Ferry

In Ferry zien we hoe Ferry Bouman zijn eerste stappen zet in de criminele wereld, maar ook hoe hij het hart van Danielle wist te veroveren. Uiteraard wordt dit populaire duo wederom gespeeld door Frank Lammers en Elise Schaap. Maar zij zijn niet de enige bekende gezichten die opduiken. Zo is ook Raymond Thiry (beter bekend als John) weer van de partij.

Natuurlijk worden er ook nieuwe karakters geïntroduceerd. Zo maken we kennis met Claudia Bouman (de zus van) en Ralph Brink (hasjbaron en Ferry’s oude werkgever). Dat zijn serieuze rollen, dus Netflix heeft daar twee grote namen uit het Nederlandse acteursgilde voor weten te regelen. Zo speelt Penoza-ster Monic Hendrickx de rol van Claudia en is Huub Stapel geregeld om Brink te spelen.

Nieuwe trailer met Huub Stapel

Grote namen verdienen wat extra aandacht. Daarom komt Netflix vandaag niet alleen met de releasedatum van Ferry, maar ook met een tweede trailer. Speciaal om de nieuwe gezichten aan je voor te stellen.

Undercover seizoen 3 en meer

Ben je vooral benieuwd wanneer het echt werk (lees Undercover seizoen 3) verder gaat, klik dan even hier. Acteur Tom Waes maakte eerder dit jaar al bekend wanneer de populaire serie weer verder gaat. Mocht dat niet genoeg goed nieuws voor je zijn? Dan kunnen we je ook nog verblijden met een nieuwe serie van de makers van Undercover. Meer daarover lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.