Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 11 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe gangsterserie Netflix zit vol donkere humor en Oscars-talent

Michelle Yeoh is begin 2024 direct te zien in een nieuwe actieserie van Netflix: The Brothers Sun. De nieuwste trailer smaakt absoluut naar meer.

Na de Oscar die Michelle Yeoh won voor haar rol in Everything Everywhere All at Once gaat ze ook in 2024 flink scoren. Althans, dat is onze bescheiden voorspelling.

Netflix presenteert The Brothers Sun

4 januari gaat namelijk The Brothers Sun van start op Netflix, een veelbelovende serie vol donkere humor en vooral een hoop actie. De Netflix Original trapt direct af met een fascinerend gegeven: het hoofd van een machtige Taiwanese triade wordt neergeschoten door een mysterieuze moordenaar. Zijn oudste zoon, de legendarische moordenaar Charles ā€œChairlegā€ Sun (Justin Chien), vertrekt naar Los Angeles om zijn moeder, Eileen (Michelle Yeoh) en zijn naĆÆeve jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen.

Mooi detail: Bruce heeft geen idee van de beroepsgroep waar zijn vader deel van uitmaakte.

Keiharde actie Ć©n donkere humor

Met de dood van diezelfde vader is er echter een machtsvacuĆ¼m ontstaan, en andere triades staan te popelen om die ruimte in te nemen. Charles, Bruce en hun moeder zullen de wonden moeten helen die zijn ontstaan door hun scheiding en erachter komen wat broederschap en familie echt betekenen voordat een van hun ontelbare vijanden hen allemaal doodt.

Yep, een stukje familiedrama vol humor, met keiharde gangsteractie alsĀ backdrop, dat is de belofte van The Brothers Sun. De Netflix Original komt uit de koker van Brad Falchuk, de man achter de twee uitersten die Glee en American Horror Story zijn. Niet de minste naam dus.

Is het al januari?

Naast Michelle Yeoh bestaat de cast onder andere uit Highdee Kuan, Joon Lee, Alice Hewkin,Jon Xue Zhang en Jenny Yang. Er zijn nog geen recensies binnen, maar de nieuwste volledige trailer belooft alvast veel goeds.

De keiharde actie spat al direct van je beeldscherm af, afgewisseld met een prettig vleugje humor. Ja, alles wijst erop dat Yeoh ook in 2024 weer gaat scoren, dit keer op Netflix. The Brothers Sun staat vanaf 4 januari op de streamingdienst.

Check ook alvast de ambitieuze oorlogsserie die begin volgend jaar uitkomt.

Netflix The Brothers Sun gangster actie Michelle Yeoh
(Afbeelding: Netflix)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.