Pim Jansen
Pim Jansen Glory 6 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Naomy van Beem, de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

โ€œComplimenten voor Rico Verhoevenโ€, oordeelde Renรฉ van der Gijp onlangs over de vermeende nieuwe vriendin van de Nederlandse kickbokser. Maak kennis met Naomy van Beem.

In de zomer van 2021 werden de twee gespot tijdens een festival in Amsterdam, ook waren Rico Verhoeven en Naomy van Beem al eens te zien in elkaars Stories op Instagram. Tijd voor een nadere kennismaking met deze fitte en stralende vrouw, die Nederlands beste kickbokser van dit moment gelukkig maakt.

De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Naomy van Beem is personal trainer van beroep en ook actief als influencer op Instagram. Ze runt haar eigen bedrijf NVB Hustle Hard, waar je onder meer fitness-equipment en energy-boosters kunt kopen.

Daarnaast geeft de vermeende nieuwe vriendin van Rico Verhoeven als personal trainer sportlessen en organiseert ze af en toe een evenement. Ja, dat zal er sportief aan toegaan in huize Verhoeven.

Naomy van Beem op Instagram

Naast al haar sportieve activiteiten is de vermeende nieuwe vriendin van Rico Verhoeven ook een behoorlijke inspirator op Instagram. Scrollend door het account van Naomy van Beem krijg je spontaan zin in een vakantie. Of in een lekker avondje Netflixen op de bank met chips en cola. Kan natuurlijk allemaal, na al dat gesport.

Bij de dates van Rico Verhoeven en Naomy van Beem krijg je een filmisch beeld op je netvlies. Je ziet de kickbockser al voor haar deur staan in zijn McLaren 720S. Of op zijn Ducati Diavel 1260 S. Niets mis met een beetje materialisme, als je jezelf maar blijft. En daar hoeven we ons bij Rico geen zorgen om te maken. Bekijk hier zijn volledige wagenpark.

Nederlandse sporters en voormalige Nederlandse sporters zijn de laatste tijd op dreef en schijnbaar naarstig op zoek naar een tweede leg. Maak ook kennis met Kate Ruinemans, de nieuwe vriendin van Dirk Kuyt,

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.