Dennis Mons
Dennis Mons Films & Series 29 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Mr. Bean’ scoort Netflix-hit met nieuwe komedieserie

Rowan Atkinson, of Mr. Bean zoals veel mensen de acteur kennen, is nog altijd bijzonder populair. Dat blijkt ook uit zijn nieuwe serie op Netflix: Man vs. Bee

Atkinson knalde deze week de top 10 binnen met zijn nieuwe serie, en daar staat hij nu stevig verankerd. Alleen de series Peaky Blinders, Stranger Things en The Umbrella Academy worden op dit moment meer bekeken.

Man vs. Bee op Netflix

Man vs. Bee is een comedyserie met Rowan Atkinson. Samen met William Davies heeft hij de serie zelf geproduceerd, en hij speelt ook de hoofdrol. Fijn om te zien dat de inmiddels 67-jarige Brit nog altijd in topvorm is. Andere castleden zijn Jing Lusi, Julian Rhind-Tutt, Greg McHugh, India Fowler, Claudie Blakley en Tom Basden.

De Mr. Bean-acteur speelt in Man vs. Bee de rol van Trevor Bingley, die op een huis moet passen. Hij heeft echter een groot klein probleem: een extreem agressieve bij. Frappant feit is overigens dat bijen over het algemeen niet agressief zijn, maar dat terzijde. Oh, tenzij je in Texas woont en je je gras maait.

Rowan Atkinson (Mr. Bean) mateloos populair

De Netflix-serie wordt volgens filmdatawebsite Flixpatrol massaal bekeken sinds de première op de streamingdienst. Als je alleen Peaky Blinders, Stranger Things en The Umbrella Academy boven je hebt, dan doe je iets goed.

Nou ja, redelijk goed in dit geval. Man vs. Bee scoort middelmatige cijfers op recensiewebsite Rotten Tomatoes. Professionele critici geven de Netflix-serie met Rowan Atkinson gezamenlijk een score van 64 procent, het ‘publiek’ is met een score van 62 procent iets kritischer. op IMDb scoort de serie een rating van 7,1. Dat is niet slecht voor een komedieserie.

man vs bee, netflix, rowan atkinson, mr bean, serie
Bijen, de grootste kleine bastards ter wereld (Afbeelding: Netflix)

Mocht je de serie al hebben gebinged, maar nog steeds zin hebben in andere toffe films en series op Netflix, dan hebben we talloze tips voor je. Dan kan het ook nog dat je in de stemming bent gekomen om Mr. Bean te kijken. Welnu, die serie stream je op Videoland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.