Alrik de Jong
Alrik de Jong Rijk en Beroemd 6 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Een kijkje in de mansion van Sylvester Stallone, die Adele koopt

Adele koopt het huis van Sylvester Stallone. Althans, ze heeft een behoorlijk bod gedaan. Dat meldt The Hollywood Reporter. Nou, daar willen we wel eens een kijkje in nemen dan.

Sylvester Stallone heeft nogal wat materiaal en vastgoed, waarbij hij niet kijkt op een dollar meer of minder. Hij koopt, verkoopt en geniet. Zo verkocht hij onlangs nog deze bizarre custom Cadillac Escalade. En nu wil hij dus van een van zijn villa’s af.

Adele biedt op de mansion van Sylvester Stallone

Adele heeft een bod van 58 miljoen dollar (51,3 miljoen euro) op tafel gelegd voor het landgoed van Sylvester Stallone in Beverly Hills. Volgens The Hollywood Reporter vinden momenteel de nodige inspecties plaats voordat de verkoop definitief kan worden gemaakt.

De villa staat in de chique wijk Beverly Park, die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Onder meer Denzel Washington, Dwayne Johnson, Justin Bieber, Mark Wahlberg, Eddie Murphy en Sofia Vergara wonen in de buurt. Jawel, Adele kan zich opmaken voor een gezellige buurtbarbecue.

Het huis telt acht slaapkamers, heeft een oppervlakte van 1.430 vierkante meter en staat op een kleine 1,5 hectare grond. De exorbitante mansion heeft een infinity pool met uitzicht op de skyline van Los Angeles en zo is er nog van alles te ontdekken in en rondom de villa. Sylvester Stallone zette het optrekje begin vorig jaar te koop voor 110 miljoen dollar, maar kenners gaven toen al aan dat dit enorm boven de gangbare prijzen in de buurt lag.

De villa uit The Godfather

Een van de eerste uitjes die Adele kan maken, is een wandeling langs de beroemde villa uit The Godfather, die onlangs met 80 miljoen euro korting is verkocht. Een andere miljoenenvilla in Beverly Hills met onderwaarde, 7 miljoen dollar om precies te zijn, werd onlangs verkocht door John Legend.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.