Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 27 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: John Legend verkoopt villa in LA met 7 miljoen onderwaarde

Ook voor sterren als John Legend en Chrissy Teigen is het stressen op de woningmarkt. Nadat hun immense villa in Los Angeles al een jaar te koop staat, is die nu eindelijk verkocht. Bij lange na niet voor de gevraagde prijs, maar het stel ligt ook weer niet wakker van een paar miljoen verschil.

In Nederland ben je tegenwoordig gewend dat je overwaarde over een huis moet betalen, en niet een beetje ook. In Beverly Hills gelden andere wetten, blijkbaar. Daar is de huizennood en het woningtekort net iets minder. Het beroemde stel ging akkoord met een onderwaarde van 7 miljoen dollar.

Een kijkje in de vila van John Legend en Chrissy Teigen

Na lange tijd in de verkoop te hebben gestaan, heeft de villa van Chrissy Teigen en John Legend eindelijk een nieuwe eigenaar. Het stel moest dus behoorlijk zakken in de vraagprijs. Waar de mansion in Los Angeles voor 23,95 miljoen dollar te koop stond, werd het optrekje verkocht voor 16,8 miljoen.

villa, john legend, chrissy teigen, verlies, LA, los angeles, slaapkamer
De master bedroom (Afbeelding: Realtor / Anthony Barcelo)

In april haalden de zanger en kookboekenschrijfster al zes miljoen van de vraagprijs, maar daar wist de koper dus nog eens een miljoen van af te snoepen. Toch maakt het echtpaar nog een bescheiden winst op de verkoop: ze kochten het huis in Beverly Hills zelf in 2016 voor iets meer dan 15 miljoen dollar. Daarna hebben ze wel nog flink verbouwd en plaatsten ze onder meer een nieuwe keuken, die vaak als achtergrond dient in Teigens kookvideo’s op social media en in haar culinaire boekenserie Cravings.

John Legend en Chrissy Teigen, villa, inloopkast
Dit is nog eens een inloopkast (Afbeelding: Realtor / Anthony Barcelo)

De villa in Los Angeles heeft volgens makelaarssite Realtor zeven slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer. Ook is er een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een enorme inloopkast en een flink zoutwaterzwembad.

Veel verhuizingen in Los Angeles

Chrissy Teigen, John Legend en hun kinderen Luna (5) en Miles (3) zijn zelf al verhuisd naar een nieuwe miljoenen kostende villa. In september kochten ze voor 17,5 miljoen dollar een ander optrekje in Beverly Hills. De nieuwe eigenaren van hun oude mansion in Los Angeles zijn niet bekend gemaakt.

villa, john legend, chrissy teigen, verlies, LA, los angeles, zwembad
Zwemmen met uitzicht over Beverly Hills (Afbeelding: Realtor / Anthony Barcelo)
john legend en chrissy teigen
John Legend en Chrissy Teigen tijdens de Emmy Awards in 2018 (Afbeelding: AFP)

Meer foto’s van de mansion van John Legend en Chrissy Teugen bekijk je hier.

Het is sowieso een geschuif met huizen in Los Angeles de laatste tijd. Zo verkocht de tekstschrijver van Beyoncé en Rihanna onlangs deze miljoenenvilla.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.