Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Hier zijn de ‘meest sexy man en vrouw’ van 2021

Als je ooit nog eens de meest sexy vrouw of man op aarde wil worden, dan moet je onder de radar komen van People Magazine of Maxim Magazine.

Vind je de scheiding man en vrouw niet echt meer van deze tijd, dan begrijpen we dat. Wellicht hebben we binnenkort ook een verkiezing voor meest sexy persoon van het jaar.

De meest sexy man en vrouw van 2021

Voor nu blijven we nog even bij de oude traditie. Maxim Magazine roept jaarlijks de ‘Sexiest Woman Alive’ uit. In 2021 is dat Teyana Taylor. People Magazine verkiest de Sexiest Man Alive. Dames eerst.

Teyana Taylor

Onder anderen Jessica Alba, Rosie Huntington-Whiteley, Kate Upton en Hailey Baldwin gingen haar deze eeuw voor. Teyana Taylor is dit jaar door Maxim verkozen tot meest sexy vrouw op aarde.

Teyana Taylor is singer-songwriter, actrice, danseres, choreograaf, regisseur, model en moeder. Ze heeft nummers geschreven voor onder anderen Usher, Chris Brown en Omarion. De 31-jarige Amerikaanse als solo-artiest MTV Video Music Award (2017), BET Hip Hop Award (2020) en BET Award (2020). Bekijk de volledige shoot op de website van Maxim.

Paul Rudd

Iedereen verwachtte Chris Evans, na zijn blunder in 2020, maar het werd een andere Marvel-acteur. Paul Rudd is door People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2021.

Paul Rudd ken je natuurlijk van zijn rol als titelpersonage in Ant-Man. Op dit moment is hij nog in de bioscoop te zien met Ghostbusters: Afterlife, alleen op dit moment dus niet in Nederland. Hij kon zijn verkiezing als meest sexy man overigens nauwelijks geloven. “Dat is geen valse bescheidenheid. Er zijn zoveel mensen die de titel meer verdienen dan ik”, reageerde hij.

Persoon van het jaar

Verre van sexy is overigens de persoon van het jaar 2021, die jaarlijks door Time Magazine wordt uitgeroepen. Lees in dit artikel meer over de verkiezing van Elon Musk.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.