Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 6 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Massa is Kassa: miljoenenvilla Peter Gillis nu al verkocht

Massa is kassa, blijkt maar weer eens. Peter Gillis heeft zijn villa, die hij eind juli te koop zette, verkocht voor vermoedelijk meer dan 1,3 miljoen euro.

Peter Gillis bouwde door de jaren heen een fortuin op met Oostappen Groep Vakantieparken. Sinds enige tijd is hij ook nog eens een bekende Nederlander, door het realityprogramma Massa is Kassa. Hierin volg je de no-nonsense miljonair, die wild wordt van alles dat wielen heeft en graag afdingt op zijn aankopen.

Villa Peter Gillis verkocht

Maar de laatste tijd zijn er wat deukjes in het imago van zijn vakantieparken gekomen. Wachtrijen, kakkerlakken, schimmel, dat soort dingen. De Massa is Kassa-ster reageerde direct en besloot een aantal van zijn vakantieparken te sluiten en tijd te nemen voor de nodige renovatie. Geen goedkoop klusje, maar of de leegverkoop die volgde daarmee te maken had, is niet bekend.

Peter Gillis zette niet alleen zijn extreme camper en Rolls-Royce te koop, maar ook zijn villa ging in de verkoop. Nu heeft hij bevestigd zijn voormalige stulpje onder voorbehoud te hebben verkocht.

Massa is Kassa

De koper heeft vermoedelijk rond de 1.395.000 euro betaald voor de villa van Peter Gillis en zijn Nicol. De exacte prijs is niet bekend, maar het is hoe dan ook een megabedrag. Of hij winst maakt op zijn huis, moet nog blijken. In de bovenstaande video zie je wat de koper voor het bedrag terugkrijgt. Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje in Massa is Kassa, het realityprogramma dat iedere dinsdag om 20.30 uur wort uitgezonden op SBS6.

Bekijk hier de foto’s van de betreffende villa, net over de grens in het Belgische Neerpelt. En vergeet daarbij ook niet een kijkje te nemen in de ‘Hatseflats Hut’ van Peter en Nicol. Yep, zo noemen de twee hun master bedroom, en dat wordt aangegeven met een bordje. Houden zo!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.