Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 5 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie blaast sexy superheld Avengelyne nieuw leven in

Geen karakter van Marvel of DC Comics, maar de sexy superheld Avengelyne wordt nieuw leven ingeblazen. Door onder anderen Margot Robbie. Wel eens verfrissend, een film zonder die uitgemolken franchises.

Avengelyne is bedacht door Rob Liefeld, tevens de creator van Deadpool. De strips werden in 1995 voor het eerst gepubliceerd door Maximum Press. Daarna volgde een enorme reeks stripboeken. Nu is bekend geworden dat LuckyChap Entertainment een film maakt rond deze superheld. Met naast Margot Robbie meer veelbelovende namen aan boord.

De sexy superheld Avengelyne

Avengelyne, in de stripboeken herkenbaar aan haar niet al te zuinige rondingen, was de meest gevreesde krijger in Heaven’s Warhost. Dit omdat ze eigenhandig Pandemonium, de buitenste vesting van de hel, was binnengedrongen om het op te nemen tegen de Duivel zelf. De sexy superheld is een gevallen engel. Ze is verbannen uit de hemel door God, nadat ze zijn liefde voor mensen in twijfel had getrokken.

Margot-Robbie-blaast-sexy-superheld-Avengelyne-nieuw-leven-in
(Afbeelding: Image Comics)

Avengelyne werd ontdaan van al haar engelachtige gaven, behalve haar grote kracht en haar bloed, dat, eenmaal uit haar lichaam gehaald, gebruikt kan worden als wapen of wonder als het bekrachtigd wordt door verzen uit de Bijbel te citeren. Avengelyne gebruikt haar krachten om demonen op aarde te bestrijden. Ze wordt klaargestoomd om de laatste hoop van de mensheid te zijn in een komende Armageddon.

Margot Robbie en Olivia Wilde werken aan film

De sexy superheld wordt naar het witte doek gebracht met Margot Robbie als producer en Olivia Wilde als regisseur. Ook Simon Kinberg (X-Men) is aan boord als producer, meldt Deadline. Verder zijn er geen details over de aankomende film, maar dit lijkt ons een veelbelovend project. Move over Avengers!

2024, vanity fair, sexy jurk
Margot Robbie tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2024 (Afbeelding: ANP)

Er komt ook een nieuwe Marvel-film aan, die een echtelijke ruzie heeft ontketend tussen Sony en Marvel. Lees hier meer over Spider-Man 4, die nog geen officiële titel heeft.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.